Unde vor pleca în luna de miere Prinţul Harry şi Meghan Markle? Cei doi au ales destinaţia pentru vacanță

Prințul Harry și aleasa inimii lui Meghan Markle au avut parte de o nuntă ca în povești, pe data de 19 mai, iar acum se pregătesc pentru luna de miere. A fost dezvăluită destinația de vacanță pe care au ales-o cei doi îndrăgostiți.

Prinţul Harry şi Meghan Markle se vor relaxa, în prima vacanță ca un cuplu căsătorit, în Parcul Natural Jasper, considerat un „paradis canadian'. În ultima perioadă, au circulat mai multe zvonuri cu privire la destinaţia aleasă de cei doi pentru luna de miere pentru luna de miere. Una dintre destinațiile despre care s-a vorbit mult a fost Africa, mai ales că acest acest continent a jucat un rol important în relația lor.

Prinţul Harry şi Meghan Markle au fost deja în Botswana, înainte de logodnă şi tot din Africa a cumpărat Harry diamantul din inelul de logodnă pe care i l-a oferit fostei actriţe americane.

Unde vor pleca în luna de miere Prinţul Harry şi Meghan Markle?

Cel mai proaspăt cuplu din familia regală britanică a ales, până la urmă, o destinație pentru luna de miere, care este mai aproape de țara lui Meghan. Cei doi îndrăgostiți vor pleca într-o vacanță frumoasă în Alberta, Canada, conform tmz.com. Sursele acestei publicații au spus că Ducele și Ducesa de Sussex vor merge în Parcul Natural Jasper, cel mai mare parc naţional canadian din regiunea Rocky Mountains.

Prinţul Harry şi Meghan Markle vor avea la dispoziţie o cabană „regală', de 557 metri pătraţi. Până la acest moment, nu se știe încă data la care vor pleca în vacanță, însă se pare că forţele de securitate britanice, dar şi canadiene, vor fi prezente în zonă şi vor asigura perimetrul.

În anul 1939, în aceeaşi locaţie au fost văzuţi şi Regele George al VI-lea cu Regina Elisabeta. Bunica lui Harry, Regina Elisabeta a II-a, şi Regele Philip au fost aici în anul 2015.

Pentru a vedea mai multe imagini, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: hepta.com

Mihaela Tudor

Citește și:

De ce nu o place Regina Elisabeta a II-a pe Meghan Markle? Ce a spus despre soția prințului Harry

Cum arăta Meghan Markle la 11 ani? Schimbarea este mai mult decât evidentă

Ce dietă urmează Meghan Markle pentru a-și menține silueta?

Noua Ducesă de Sussex face furori! Rochia purtată de Meghan Markle la primul eveniment după nunta cu Prințul Harry s-a epuizat într-o zi

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete