Ce dietă urmează Meghan Markle pentru a-și menține silueta?

dieta Meghan Markle

Meghan Markle și prințul Harry sunt personajele momentului, atenția fiind îndreptată asupra lor în această perioadă. Apariția ducesei de Sussex în ziua nunții a fost apreciată și lăudată de o mulțime de persoane și pentru că rochiile pe care le-a purtat în ziua evenimentului i s-au potrivit perfect, mulți s-au întrebat ce dietă urmează Meghan Markle pentru a-și menține silueta.

Ducesa de Sussex are o siluetă subțire și bine proporționată, iar acest lucru a putut fi observat cu ușurință în ziua nunții. Cele două ținute s-au mulat perfect pe corpul acesteia și chiar dacă și metabolismul o ajută pe Meghan Markle să își mențină silueta, aceasta ține cont și de câteva reguli când vine vorba despre alimentație.

Ce dietă urmează Meghan Markle pentru a-și menține silueta?

Cu toate că nu este vorba despre o dietă clasică, pe ore, pe zile sau care presupune o contorizare a caloriilor, Meghan Markle are câteva reguli de la care nu se abate niciodată.

Ducesa de Sussex nu sare niciodată peste prima masă a zilei, preparatul ei preferat fiind ovăzul cu banane și fructe, acoperite de un strat de miere de manuka sau miere de albine. În plus, nu trece nici măcar o zi fără ca Meghan Markle să nu bea un pahar cu apă fierbinte și lămâie. În diminețile în care își dorește un mic dejun puțin mai consistent, Meghan Markle optează pentru o omletă cu brânză și ierburi proaspete, potrivit hellomagazine.com.

Pentru prânz, ducesa de Sussex alege preparate mai consistente și care să îi potolească foamea, asta pentru ca la cină să consume ceva mai ușor și care să nu îi provoace probleme digestive. Chiar dacă mai face și excepții, Meghan Markle încearcă pe cât posibil să urmeze o dietă fără gluten, aceasta văzând beneficiile atât la nivelul siluetei, cât și în ceea ce privește aspectul pielii. Pentru un plus de energie, Meghan Markle nu apelează la cafea, ci alege o băutură preparată din fructe și legume verzi.

Bianca Hriscu

Foto: hepta.ro

Citește și:

Ce reguli trebuie să respecte Meghan Markle după ce a devenit ducesă de Sussex?

Cum reușește Jennifer Aniston să aibă un ten perfect la 49 de ani? Ritualul pe care îl respectă în fiecare dimineață

Ce sacrificii a făcut Paula Seling pentru a-și clădi un nume în muzică? Drumul spre succes nu a fost deloc unul ușor: Pasiunea pentru muzică te face să…'

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete