Kylie Minogue, siluetă impecabilă la 50 de ani. Fotografia cu care cântăreața și-a uimit fanii

Kylie Minogue împlinește astăzi 50 de ani și chiar dacă pentru mulți această vârstă este asociată cu diferite restricții și cu adoptarea unui stil mult mai sobru, cântăreața a demonstrat încă o dată că nu se încadrează în tipare.

Kylie Minogue, siluetă impecabilă la 50 de ani

Pentru că a împlinit o vârstă cu totul specială, iar acest moment nu putea trece neobservat, Kylie Minogue a decis să marcheze într-un stil propriu această nouă etapă din viața ei. Cântăreața și-a uimit fanii postând pe contul de twitter o fotografie îndrăzneață. Aceasta a pozat nud, ținând în brațe o chitară, iar fotografia a fost apreciată de o mulțime de persoane.

“Așa începe o nouă decadă. Sunt foarte recunoscătoare pentru toate oportunitățile pe care viața mi le-a oferit până acum. 50…Să începem!”, a scris Kylie Minogue pe contul de twitter.

Din cei 50 de ani abia împliniți, Kylie Minogue și-a petrecut mai bine de jumătate pe scenă. Vedeta s-a făcut remarcată atât ca actriță, jucând în serialul australian “Neighbours”, dar succesul l-a câștigat datorită muzicii. Cariera muzicală și-a început-o în anul 1987. Melodiile pe care le-a interpretat au făcut-o să devină celebră în toată lumea și să câștige nenumărate premii.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Kylie Minogue.

Bianca Hriscu

Foto: hepta.ro, twitter

Citește și:

Top 3 cei mai frumoși ochi din showbiz. Vedetele care pot hipnotiza pe oricine cu privirea lor

Moment emoționant la nunta regală. Gestul făcut de Meghan Makle i-a făcut pe invitați să plângă

Gabriela Cristea revine, astăzi, pe micul ecran! Prezentatoarea are mari emoții: „Soțul meu mă susține în orice situație'

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete