Unde fugim de-acasă în weekend? Duminica asta, ”Trăieşte-ţi fanteziile”

Unde fugim de-acasă în weekend? Duminica asta, ”Trăieşte-ţi fanteziile”

Nici o altă specie nu reuşeşte să complice treburile în ceea ce priveşte sexul cu atât de mult umor involuntar, cum o face specia umană, cu tabuurile, convenţiile şi inversările bărbat-femeie, cu nevoile sale de putere şi dragoste, mereu în conflict' – John Tobias.

'Trăieşte-ţi fanteziile', adaptare dupa piesa lui John Tobias, este o satiră la adresa cărţilor motivaţionale. De exemplu: „Ce puteţi face pentru a avea o viaţă perfectă… „Cum puteţi avea un cuplu perfect'… „Cum puteţi deveni o femeie perfectă'… sau „un bărbat perfect'… şi multe alte forme ale perfecţiunii pe care, cu siguranţă, nu le poate atinge nimeni niciodată.

Un cuplu, a cărui atracţie reciprocă s-a diminuat de-a lungul timpului, găseşte soluţia pentru resuscitare. Salvarea? Cartea doctorului Leopold Baumgartner: „Trăieşte-ţi fanteziile –o carte utilă pentru sănătate şi fericire. De aici se declanşează o comedie de situaţie plină de savoare şi dinamism, cu răsturnări surprinzătoare şi scene de un comic dezlănţuit, în cel mai clasic stil bulevardier, în care sunt implicaţi, pe lângă cuplul Cucu şi vecinul voyeur şi hoţul bolnav de ulcer, intrat în apartament.

DISTRIBUȚIE: Adriana Guluțanu, Mihai Hurduc, George Ioan Hodor, Alexandru Iordache,Silvia Gagu

Concepția artistică: Bogdan Gagu

Biletele se pot achiziționa fie online pe http://bit.ly/teatrulindart, fie prin rezervare la telefon 0724.304.593 (numele, numărul de locuri, data) și achitate la intrare în ziua spectacolului, fie la locația teatrului din Colței 44 de luni până duminică între orele 12:00 – 20:00.

Prețurile biletelor pentru elevi, studenți și pensionari este de 25 de lei. Acestea pot fi cumpărate doar la intrare cu rezervare în prealabil.

Facebook: https://www.facebook.com/TeatrulInDArt

Website: http://www.indart.ro/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber