Una dintre cele mai titrate artiste din România se alătura juraților “Bravo, ai stil!”

Anda Adam la Bravo, ai stil!

Bravo, ai stil

În cea de-a treia săptămână a celui mai iubit show de fashion din România, Bravo, ai stil!', celor trei jurati ai emisiunii li se alătură una dintre cele mai cunoscute artiste din România.

Anda Adam, căci despre ea este vorba, va avea drepturi depline de jurat și va acorda puncte, în functie de cât de bine vor reuși cele 10 concurente să o impresioneze din punct de vedere stilistic.

Cu un stil vestimentar inconfundabil, extravagant, care nu poate trece neobservat, Anda Adam este una dintre cele mai bune voci feminine din țară. De săptămâna viitoare, în cele patru zile în care se va afla la masa juraților de la Bravo, ai stil!', fanii emisiunii o pot urmări pe frumoasa vedetă și în această postură, aceea de a comenta și juriza vestimentațiile concurentelor care aspiră la titlul de “Cea mai stilată femeie din România”.

Anda Adam la Bravo, ai stil!

Îmi place foarte tare această postură, am niște colegi foarte faini. Aș vrea să fiu mai des jurat la ; îmi pot exprima părerea, mai ales în ceea ce privește momentele artistice ale fetelor din Gala emisiunii', spune Anda Adam despre cea mai noua experiență a ei, cea în calitatea de jurat al emisiunii.

 

Foto: Pr; facebook.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri