Un român susține că e fiul nelegitim al Prințului Charles, viitorul rege al Marii Britanii. „El a avut o relație amoroasă cu mama”

Un român a devenit viral pe rețelele de socializare după ce a declarat în repetate rânduri că e fiul nelegitim al Prințului Charles. Bărbatul s-a dus chiar și la Palatul Buckingham să-și întâlnească presupusul tată.

În timpul ce vizita câteva obiective turistice din Londra, bărbatul a fost și în fața reședinței monarhilor britanici unde a strigat că deține acte şi analize care atestă faptul că prințul Charles de Wales, moștenitorul Coroanei Britanice, a avut o idilă cu mama sa, în România, în urmă cu aproape o jumătate de secol.

„Am acte doveditoare cu ADN cum că eu aș fi fiul prințului Charles. Pentru că acum 49 de ani, la Sighișoara, prințul Charles a avut o relație amoroasă cu maică-mea, a lăsat-o însărcinată și nu a vrut să mă recunoască niciodată. Și acum am venit aici la castel pentru a-mi cere drepturile ca fiu, să mă recunoască ca fiu. Father, father! Papa! Help, help!', spune bărbatul în videoclipul postat pe pagina sa de Facebook.

Postarea lui a strâns peste 280.000 de vizualizări în 14 ore după ce a fost publicată, aproape 3.000 de reacții și peste 800 de comentarii. Mulți au luat în serios spusele bărbatului, însă alții nu l-au luat în seamă.

„Din cauza ăstuia acum o să ne ceară când mergem în Anglia nu doar teste de COVID, ci și teste de IQ!', spune unul dintre cei care a văzut imaginile.

Nu doar pe Facebook și Instagram imaginile cu acesta au ajuns virale, ci și pe Tik Tok. Acesta susține într-un videoclip de pe respectiva platformă că  are acte pe una dintre casele Prințului Charles.

„Dragii mei, după cum știți, am fost recunoscut de Prințul Charles ca fiind fiul lui, iar această casă a fost trecută astăzi în proprietatea mea. Deci o să fiu proprietarul acestui imobil. De aici nu se vede, dar este o vilă cu 12 camere, care necesită puține reparații. Aceasta o sa fie reședința mea din Anglia, proprietate privată la malul mării! Vă pup și vă iubesc!', a spus românul în videoclipul postat pe contul său de Tiktok.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri