Declarația uimitoare a elevei de 10 dintr-un sat din Vrancea: „Şi la ţară se învaţă!”

Absolvenții de gimnaziu au aflat rezultatele la primul examen important din viața lor. Anul acesta în județul Vrancea, patru elevi au avut media 10 la Evaluarea Națională. Trei dintre ei sunt din Focșani, de la Şcoala Gimnazială „Duiliu Zamfirescu, Colegiului Naţional „Unirea” și un elev de la Şcoala Gimnazială „Barbu Ştefănescu Delavrancea” din Năruja.

Fata de 10 din Năruja se numește Ioana Bianca Bușilă. Potrivit news.ro, părinții acesteia sunt de profesie polițist, respectiv asistent veterinar, iar ea a avut media 10 în toți anii de gimnaziu.

Conform celor declarate chiar de ea, tânăra adolescentă și-a dorit uneori să se transfere la o școală din oraș, dar și-a stabilit un obiectiv extrem de măreț, și anume să demonstreze tuturor că se poate învăța și la sat.

„Când eram mai mică, m-am gândit de câteva ori să mă transfer, însă am rămas pentru că mi-am dorit să demonstrez că fiind elev din mediul rural pot avea rezultate bune. Şi la ţară se învaţă. Profesori buni sunt peste tot, depinde doar de implicarea elevilor', a declarat Ioana.

Mai mult decât atât, ea nu a simțit că pandemia i-ar fi modificat ritmul de învățare și a învățat la fel de mult.

„Am început să mă pregătesc de la începutul anului şcolar ca să nu mă aglomerez pe ultima sută de metri şi mi-am împărţit timpul foarte bine, am mai făcut şi pregătire. Învăţ cam de la ora 14.00 până la ora 20.00.

Am timp şi de prieteni şi de pasiunile mele, am mai pictat, am cântat la chitară. Pandemia nu m-a afectat, m-am pliat foarte bine pe învăţământul online. Profesorii au fost implicaţi, materialele clare şi m am descurcat. Până acum ieşeam mai des cu prietenii, dar în ultima lună am încercat să stau mai mult în casă şi să studiez', a mai povestit adolescenta.

Ioana Bianca Bușilă are planuri mari de viitor și își dorește să intre la Colegiul Naţional Unirea din Focşani, profil mate-info, iar după liceu să urmeze Facultatea de Arhitectură, secţia de Design Interior.

Foto: News.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri