Un român a fost denunțat în Italia după ce a torturat pisica fostei iubite pentru a se răzbuna pe ea

Un muncitor român din Italia, bărbat în vârstă de 46 de ani, rezident în localitatea Spilimbergo din provincia Pordenone, a fost denunțat la carabinieri după ce a torturat o pisică pentru a se răzbuna pe fosta iubită.

Potrivit ziarului regional Il Friuli, citat de Roitalianul.ro, bărbatul a fost părăsit de curând de iubita sa.

Naționalitatea acesteia nu a fost specificată de carabinieri, însă se știe că, pentru a se răzbuna pe ea, românul a decis să-i tortureze pisica.

Un român a fost denunțat în Italia după ce a torturat pisica fostei iubite pentru a se răzbuna pe ea

Mai exact, acesta a închis pisica într-o valiză pe care a umplut-o cu excremente de animale și a agățat-o de poarta femeii, lăsând-o astfel o zi întreagă sub căldura soarelui.

Mai mult, a lăsat și un bilețel cu un mesaj pentru femeie în care o insulta. Numai mieunatul insistent al pisicii a reușit să o salveze de la moarte, atrăgând astfel atenția unei vecine care a chemat imediat carabinierii.

Militarii au eliberat pisica și i-au oferit primul ajutor, apoi au pornit în căutarea agresorului, pe care l-au identificat prin intermediul bilețelului lăsat pentru fosta iubită.

Bărbatul român a fost apoi denunțat și acum riscă o pedeapsă cu închisoarea între 3 luni și 18 luni sau o amendă între 5.000 și 30.000 de euro, conform art. 544 ter din Codul Penal italian.

Foto: Shutterstock

Citește și: 

O femeie a purtat rochia de mireasă un an întreg, iar motivul este incredibil

Medicii i-au spus că se simte rău din cauza stresului dinaintea nunții. După a descoperit că are cancer în stadiul 4. Ce simptome avea?

Gestul impresionant pe care o femeie l-a făcut pentru fostul soț la cinci ani de la divorț. Puține persoane ar fi luat o astfel de decizie!

Se simțea din ce în ce mai rău, iar timp de 2 ani s-a luptat să afle ce se întâmpla în organismul ei. Ce obicei zilnic îi provoca problemele de sănătate?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate