Gestul impresionant pe care o femeie l-a făcut pentru fostul soț la cinci ani de la divorț. Puține persoane ar fi luat o astfel de decizie!

Situațiile complicate care pot să apară de-a lungul vieții ajung să îi unească pe oameni, indiferent de tot ceea ce au trăit anterior. Așa s-a întâmplat și în cazul unui cuplu care a decis să pună capăt mariajului. La cinci ani de la divorț, o femeie a făcut un gest impresionant pentru fostul ei soț, impresionând pe toată lumea cu decizia pe care a luat-o.

Kelly Hope și Dan Pyatt s-au întâlnit când aveau doar 18 ani și 13 ani mai târziu au decis să se căsătorească. La un an de la momentul în care au devenit soț și soție, cei doi au primit o veste cruntă: bărbatul a fost diagnosticat cu o afecțiune renală foarte gravă care necesita transplant.

Gestul impresionant pe care o femeie l-a făcut pentru fostul soț la cinci ani de la divorț

Medicii l-au avertizat pe Dan că va fi nevoie de un transplant renal în următorii 10 ani de la momentul depistării bolii. Întregul lor univers a fost dat peste cap, având în vedere că în familia lor nu au existat niciodată persoane care să sufere de boli renale. În anul 2017, rinichii bărbatului funcționau doar 8% și a început să facă dializă, fiind pus pe lista de așteptare pentru un posibil donator.

Problemele de sănătate le-au afectat inclusiv mariajul și pentru că atmosfera din locuință era îngrozitoare, iar tensiunea plutea în aer, cei doi au decis să se despartă, de teamă că situația să nu aibă consecințe negative asupra copiilor. Ea a rămas în locuința lor, iar el s-a mutat într-un apartament din apropiere. Au decis să nu renunțe la prietenia pe care o aveau încă din copilărie și au rămas în relații foarte bune, ea fiindu-i alături în continuare de fiecare dată când mergea la spital.

Pentru că starea lui de sănătate se deteriora vizibil, iar timp de 1 an nu a apărut niciun posibil donator, Kelly Hope a luat o decizie radicală, să fie chiar ea donatorul. Deși testele inițiale au arătat că țesutul este compatibil, între cei doi nu există compatibilitate la nivel sanguin.

“Am avut opțiunea de a intra într-o bază de donatori, unde aș fi donat cuiva, iar apoi altcineva i-ar fi donat lui în schimb. Dar asta se întâmplă doar de două sau trei ori pe an, fără a garanta o potrivire perfectă.”, a spus Kelly Hope, potrivit mirror.co.uk.

Ulterior, femeia a luat decizia de a face transplantul chiar dacă grupele lor de sânge nu erau compatibile, acest lucru fiind posibil prin eliminarea anticorpilor din sânge pentru a preveni respingerea. Cu toate că operația era una riscantă, Kelly Hope nu a stat prea mult pe gânduri, mărturisind că nu era pregătită să își lase copii fără tată atât de devreme.

Operația a fost un real succes, iar la cinci zile de la intervenție, bărbatul a fost externat din spital, urmând un tratament special care să prevină respingerea organului transplantat. După acest eveniment, cei doi și-au petrecut Crăciunul împreună cu fiicele lor și au plecat într-o vacanță în Franța.

Deși prietenii comuni sunt convinși că cei doi se vor împăca, Kelly Hope spune că toate aceste lucruri au reușit să îi apropie într-o manieră diferită

“Când ne-am despărțit am fost capabili să salvăm cele mai bune părți din relația noastră și să reconstruim lucruri pornind din acest punct. Eu consider că i-am donat un rinichi tatălui copiilor mei și celui mai bun prieten pe care îl am încă de când aveam 11 ani. Poate că nu ne vom căsători acum, dar suntem o familie și trebuie să facem acest sacrificiu pentru ca familia noastră să rămână unită.”, a spus Kelly Hope.

“A fost o dovadă de altruism să îți pui propria viață în joc pentru a ajuta pe cineva, iar asta este incredibil. Kelly va fi mereu eroul meu.”, a adăugat Dan, conform mirror.co.uk.

Foto: 123rf.com

Citește și:

O mamă vrea ca fiica ei să își facă mai multe operații estetice, iar motivul este greu de crezut: Trebuie să fie perfectă!'

Se simțea din ce în ce mai rău, iar timp de 2 ani s-a luptat să afle ce se întâmpla în organismul ei. Ce obicei zilnic îi provoca problemele de sănătate?

Povestea cutremurătoare a lui Drasius Keddys, tatăl care și-a făcut dreptate singur

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate