Medicii i-au spus că se simte rău din cauza stresului dinaintea nunții. După a descoperit că are cancer în stadiul 4. Ce simptome avea?

Se simțea rău, iar medicii i-au spus că e din cauza stresului dinaintea nunții, având în vedere că urma să meargă la altar. După a descoperit că are cancer în stadiul 4. Ce simptome avea această femeie?

Până să afle în mod concret ce afecțiune se ascunde în spatele simptomelor neplăcute, o mulțime de persoane primesc un diagnostic greșit. Acest lucru poate duce la agravarea bolii, iar în cazuri mai grave, chiar la deces. Aceasta este și povestea lui Katharine McAuley, o femeie care a descoperit că suferă de cancer în stadiul 4.

Medicii i-au spus că se simte rău din cauza stresului dinaintea nunții. După a descoperit că are cancer în stadiul 4

Katharine McAuley, o femeie de 36 de ani, a început să se simtă rău înainte de nuntă, iar medicul care a consultat-o a decis că este vorba despre sindromul colonului iritabil și că simptomele au fost agravate de stresul dinaintea nunții. Între timp, Katharine McAuley a rămas însărcinată, iar simptomele au dispărut complet, însă după ce a născut, stările de rău s-au accentuat, confruntându-se cu lipsa poftei de mâncare și o pierde în greutate accentuată. Ulterior, femeia a descoperit că avea o tumoră de 5 cm la nivelul intestinului și o alta în ficat.  Medicii i-au pus diagnosticul dur, cancer de colon în stadiul 4,  după ce starea femeii s-a agravat, iar intestinul ei a cedat.

Femeia a fost supusă unei intervenții chirurgicale pentru a-i fi eliminată tumora din intestin, însă e nevoie de o nouă intervenție pentru a o extirpa și pe cea existentă în ficat.

“M-am căsătorit și în ziua nunții mele eu aveam cancer, fără ca eu să știu asta. Încă este un șoc pentru mine.”, a spus Katharine McAuley, potrivit thesun.co.uk.

Katharine McAuley mărturisește că simptomele neplăcute au apărut în urmă cu doi ani, însă medicul le-a pus pe seama stresului cu care femeia se confrunta în acea perioadă.

“Mi-a spus că simptomele sunt din cauza stresului pentru că recent îmi pierdusem tatăl și îmi planificam și nunta.”, a adăugat Katharine McAuley.

Chiar dacă povestea ei este una tristă și trece printr-o perioadă dificilă, Katharine McAuley s-a hotărât să le vorbească și altora despre problemele ei de sănătate, totul din dorința de a trage un semnal de alarmă cu privire la această afecțiune.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Katharine McAuley.

Foto: facebook

Citește și:

Femeia care poate mânca doar banane și căpșuni. Cum a ajuns în această situație?

O femeie de culoare a născut gemeni, dar a avut un șoc când i-a văzut prima oară. Unul era de culoare, iar celălalt avea pielea albă. Cum a fost posibil?

Tânăra care și-a convins iubitul să se sinucidă, subiect de documentar

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate