O femeie a purtat rochia de mireasă un an întreg, iar motivul este incredibil

Dacă alte rochii pot fi purtate de mai multe ori, la diferite evenimente, orice femeie știe că rochia de mireasă, indiferent de model, poate fi îmbrăcată o singură dată în viață, în ziua cea mare. O femeie a vrut să dovedească contrariul și a purtat rochia de mireasă un an întreg, iar motivul pentru care a făcut acest lucru este incredibil.

Atunci când și-a cumpărat rochia de mireasă, Dawn Winfield-Hunt a fost convinsă că o va îmbrăca doar în ziua ceremoniei, însă o petrecere care a avut loc a doua zi a făcut-o să se răzgândească. La un grătar organizat de mai mulți prieteni imediat după nuntă, femeia a îmbrăcat din nou rochia albă, moment în care a realizat că trebuie să facă acest lucru mult mai des.

“Am purtat rochia la grătar și toți au fost încântați. Atunci am decis să o port toată săptămâna și am fost inclusiv la magazin și la paddle boarding îmbrăcată în ea. Am realizat că acest lucru îi face pe oameni foarte fericiți.”, a povestit Dawn Winfield-Hunt, potrivit today.com.

O femeie a purtat rochia de mireasă un an întreg, iar motivul este incredibil

Nu s-a oprit la a purta rochia o săptămână, ci a decis ca aceasta să fie ținuta ei de zi cu zi, timp de un an. Astfel, Dawn Winfield-Hunt a mers în rochie de mireasă la cumpărături, la cină, la un festival în aer liber și chiar s-a ocupat de renovarea locuinței.

O femeie a purtat rochia de mireasă un an întreg

“Oamenii iubesc asta! Sunt atât de fericiți, zâmbesc în jurul meu și vin mereu să vorbească cu mine.”, a spus Dawn Winfield-Hunt.

Femeia a decis să continue cu această provocare pentru că a fost încântată să îi vadă pe cei din jur zâmbind. Ea a cumpărat rochia de la un magazin local de caritate și a plătit pentru ea 300 de lire sterline. În plus, femeia își dorește să organizeze un eveniment caritabil.

Foto: shutterstock.com, facebook

Citește și:

Medicii i-au spus că se simte rău din cauza stresului dinaintea nunții. După a descoperit că are cancer în stadiul 4. Ce simptome avea?

Gestul impresionant pe care o femeie l-a făcut pentru fostul soț la cinci ani de la divorț. Puține persoane ar fi luat o astfel de decizie!

O mamă vrea ca fiica ei să își facă mai multe operații estetice, iar motivul este greu de crezut: Trebuie să fie perfectă!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate