Palatul Buckingham, dat în judecată! „Cel mai revoltător scandal sexual din istoria Familiei Regale”

Regina Elisabeta a II-a și fiul ei Prințul Charles, duce de Wales

Francois Graftieaux (73 de ani) susține că tatăl lui a fost rezultatul „celui mai revoltător scandal sexual din istoria familiei regale”.

Francois Graftieaux dă în judecată Palatul Buckingham susținând că strămoșii lui sunt moștenitori de drept ai unui titlu regal după ce bunica lui a avut o aventură cu Regele Eduard al VIII-a.

Francois i-a cerut de două ori un test ADN Reginei Elisabeta a II-a însă fără succes. Bărbatul susține că rudele sale au fost excluse din familia regală a Marii Britanii la începutul anilor 1900.

Palatul Buckingham, dat în judecată! „Cel mai revoltător scandal sexual din istoria Familiei Regale”

Tot el mai susține că tatăl lui, Pierre-Edouard, a fost rezultatul aventurii pe care Prințul de Wales a avut-o cu bunica lui, Marie-Leonie Graftieaux, croitoreasă de origini franceze.

Pierre-Edouard nu și-ar fi găsit drumul către tronul Marii Britanii după abdicarea Regelui Eduard al VIII-lea din cauza presiunii Familiei Regale și a Guvernului Britanic.

Familia lui a pierdut atunci pământuri, titluri și sume de bani, motiv pentru care Francois vrea ca bunica lui să fie introdusă în cărțile de istorie.

Sub legislație engleză, Familia Regală nu poate fi urmărită penal sau dată în judecată prin intermediul instanțelor civile.

Francois crede însă că procesul împotriva Palatului Buckingham este permis, Palatul servind drept centru administrativ al monarhilor.

Pensionarul, care îi seamănă într-adevăr Regelui Eduard al VIII-lea, presupusul lui bunic, a mărturisit că nu este interesat de compensații.

Cere doar ca documentele istorice să fie rescrise și ca locul familiei sale să fie regândit în rândurile acestora. El nu are moștenitori și, deci, nici alte așteptări în plus.

„În anii 1900, familia mea a fost împiedicată să-și ocupe locul în istorie. În timp ce tatăl meu nu ar fi avut niciun drept la tron din cauza abdicării lui Eduard, ceea ce îi împiedica și pe moștenitorii săi să ocupe în viitor tronul, familia Graftieaux ar fi devenit cel puțin o familie de nobili.”

Francois a cerut mostre de ADN Reginei Elisabeta a II-a în anul 2004 și în anul 2013. Din Portugalia, de acolo unde locuiește în prezent, Francois a trimis o ultimă solicitare Palatului Buckingham. Dacă va fi ignorat, Francois va conduce cu forța o investigație, posibil invocând Drepturile Omului.

Palatul Buckingham a refuzat să ofere un răspuns publicației Mirror Online privind acest subiect.

Foto: Hepta.ro

Citește și:

Fosta iubită a prințului Harry s-a logodit cu un .. alt Harry! Prima imagine cu inelul de logodnă

Cum arată și cu cine este căsătorită femeia pentru care Prințul William a părăsit-o pe Kate Middleton?

Tulburătoarea poveste de dragoste dintre Marlene Dietrich și Jean Gabin. Despărțirea lor, învăluită în mister

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete