Cum arată și cu cine este căsătorită femeia pentru care Prințul William a părăsit-o pe Kate Middleton?

Isabella CalthorpeSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 12

Prințul William (37 de ani) și Kate Middleton (37 de ani) trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 16 ani.

Cuplul s-a cunoscut în anul 2002 și s-a căsătorit 9 ani mai târziu, în 2011. Împreună, Kate și William au trei copii superbi, doi fii și o fiică, Prințul George (6 ani), Prințul Louis (1 an) și, respectiv, Prințesa Charlotte (4 ani).

Deși în prezent trăiesc o iubire ca-n basme, în anul 2004, înainte de a-și da seama că sunt meniți unul celuilalt, Kate și William s-au despărțit pentru o scurtă perioadă de timp.

În aceeași perioadă, William s-ar fi apropiat de o tânără actriță de origini engleze, Isabella Calthorpe (39 de ani).

Cum arată și cu cine este căsătorită femeia pentru care Prințul William a părăsit-o pe Kate Middleton?

De-a lungul timpului, Isabella a fost descrisă drept „singura femeie care ar putea-o face geloasă pe Kate”.

Isabella Anstruther-Gough-Calthorpe este o frumoasă moștenitoare căsătorită, în prezent, de asemenea cu un moștenitor, Sam Branson (34 de ani).

Isabella este fiica lui John Anstruther-Gough-Calthorpe și a lui Lady Mary-Gaye Georgiana Lorna Curzon, ambii proveniți din familii de aristocrați.

Înainte de a se căsători cu Sam, însă, Isabella ar fi fost marea iubire a Prințului William.

În anul 2004, William s-a despărțit pentru o scurtă perioadă de timp de Kate. Un an mai târziu, în octombrie 2005, cuplul a fost surprins din nou împreună în timpul unui bal.

Potrivit expertului regal Katie Nicholls, prezența Isabellei a fost o constantă piedică în relația dintre Kate și William.

În 2007, același expert declara pentru Daily Mail că o sursă apropiată lui Kate ar fi dezvăluit noi informații despre Isabella.

Aceasta din urmă este „singura femeie care o face pe ducesă verde de invidie, provocându-i un val de panică”.

„În acea vară, William i-a spus lui Kate că are nevoie de o pauză și că va merge într-o vacanță cu prietenii lui (doar bărbați) pe insulele grecești”, a mai declarat, la vremea respectivă, o sursă pentru Daily Mail.

„Isabella a fost foarte prezentă în acea vară. Aș putea merge atât de departe încât să spun că William s-a despărțit de Kate pentru că a crezut că are o șansă cu Isabella, iar Kate știa asta.”

Aceeași sursă a mai precizat și că William o iubea pe Isabella atât de mult încât i-ar fi și propus să se căsătorească. Isabella l-a refuzat, cel mai probabil din cauza dorinței sale de a avea o carieră în actorie.

În ciuda afecțiunii pe care o avea pentru Isabella, William și Kate s-au împăcat, iar iubirea celor doi a adus trei copii frumoși și sănătoși pe lume.

Și Isabella a devenit mamă între timp. Ea și Sam au împreună doi copii, o fiică și un fiu, Eva-Deia (3 ani) și Bluey Rafe Richard (1 an).

Foto: Instagram

Citește și:

Destinul nefericit al actriței Vivien Leigh. A fost tratată cu electroșocuri, a intrat în relații nefericite, a dat rateuri după rateuri pe scenă

Cea mai mare durere a actriței Marga Barbu. Celebra parteneră de filme a lui Florin Piersic a renunțat la visul ei pentru că acesta nu era și visul soțului ei

James Middleton, fratele ducesei de Cambridge, s-a logodit cu iubita lui Alizee Thenevet! Cu ce se ocupă tânăra născută în Franța?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete