Cum arată și cu cine este căsătorită femeia pentru care Prințul William a părăsit-o pe Kate Middleton?

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 12

Prințul William (37 de ani) și Kate Middleton (37 de ani) trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 16 ani.

Cuplul s-a cunoscut în anul 2002 și s-a căsătorit 9 ani mai târziu, în 2011. Împreună, Kate și William au trei copii superbi, doi fii și o fiică, Prințul George (6 ani), Prințul Louis (1 an) și, respectiv, Prințesa Charlotte (4 ani).

Deși în prezent trăiesc o iubire ca-n basme, în anul 2004, înainte de a-și da seama că sunt meniți unul celuilalt, Kate și William s-au despărțit pentru o scurtă perioadă de timp.

În aceeași perioadă, William s-ar fi apropiat de o tânără actriță de origini engleze, Isabella Calthorpe (39 de ani).

Cum arată și cu cine este căsătorită femeia pentru care Prințul William a părăsit-o pe Kate Middleton?

De-a lungul timpului, Isabella a fost descrisă drept „singura femeie care ar putea-o face geloasă pe Kate”.

Isabella Anstruther-Gough-Calthorpe este o frumoasă moștenitoare căsătorită, în prezent, de asemenea cu un moștenitor, Sam Branson (34 de ani).

Isabella este fiica lui John Anstruther-Gough-Calthorpe și a lui Lady Mary-Gaye Georgiana Lorna Curzon, ambii proveniți din familii de aristocrați.

Înainte de a se căsători cu Sam, însă, Isabella ar fi fost marea iubire a Prințului William.

În anul 2004, William s-a despărțit pentru o scurtă perioadă de timp de Kate. Un an mai târziu, în octombrie 2005, cuplul a fost surprins din nou împreună în timpul unui bal.

Potrivit expertului regal Katie Nicholls, prezența Isabellei a fost o constantă piedică în relația dintre Kate și William.

În 2007, același expert declara pentru Daily Mail că o sursă apropiată lui Kate ar fi dezvăluit noi informații despre Isabella.

Aceasta din urmă este „singura femeie care o face pe ducesă verde de invidie, provocându-i un val de panică”.

„În acea vară, William i-a spus lui Kate că are nevoie de o pauză și că va merge într-o vacanță cu prietenii lui (doar bărbați) pe insulele grecești”, a mai declarat, la vremea respectivă, o sursă pentru Daily Mail.

„Isabella a fost foarte prezentă în acea vară. Aș putea merge atât de departe încât să spun că William s-a despărțit de Kate pentru că a crezut că are o șansă cu Isabella, iar Kate știa asta.”

Aceeași sursă a mai precizat și că William o iubea pe Isabella atât de mult încât i-ar fi și propus să se căsătorească. Isabella l-a refuzat, cel mai probabil din cauza dorinței sale de a avea o carieră în actorie.

În ciuda afecțiunii pe care o avea pentru Isabella, William și Kate s-au împăcat, iar iubirea celor doi a adus trei copii frumoși și sănătoși pe lume.

Și Isabella a devenit mamă între timp. Ea și Sam au împreună doi copii, o fiică și un fiu, Eva-Deia (3 ani) și Bluey Rafe Richard (1 an).

Foto: Instagram

Citește și:

Destinul nefericit al actriței Vivien Leigh. A fost tratată cu electroșocuri, a intrat în relații nefericite, a dat rateuri după rateuri pe scenă

Cea mai mare durere a actriței Marga Barbu. Celebra parteneră de filme a lui Florin Piersic a renunțat la visul ei pentru că acesta nu era și visul soțului ei

James Middleton, fratele ducesei de Cambridge, s-a logodit cu iubita lui Alizee Thenevet! Cu ce se ocupă tânăra născută în Franța?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete