Kate Middleton, ipostază stânjenitoare. Ce a pățit ducesa în timpul turneului regal din Pakistan?

Ducesa de Cambridge este de fiecare dată lăudată pentru comportamentul său în timpul vizitelor oficiale, dar chiar și ei i se întâmplă să mai greșească. Aflată alături de prințul William într-un turneu regal în Pakistan, Kate Middleton a fost nevoită să facă față unei ipostaze stânjenitoare.

Dacă Meghan Markle este tot timpul criticată pentru că încalcă protocolul regal, Kate Middleton este la polul opus. Ducesa de Cambridge acordă o atenție deosebită fiecărui detaliu și se întâmplă foarte rar să fie protagonsista unor situații mai puțin plăcute.

Kate Middleton, ipostază stânjenitoare. Ce a pățit ducesa în timpul turneului regal din Pakistan?

Prințul William și Kate Middleton se află într-un turneu regal în Pakistan. În cea de-a doua zi a turneului, cei doi au vizitat o școală din Islamabad, moment în care Kate Middleton a fost surprinsă într-o ipostază stânjenitoare. Imediat ce au coborât din mașină, ducii de Cambridge au fost întâmpinați de un soldat. După cum cere protocolul, acesta întâi l-a salutat pe prințul William și abia apoi i-a strâns mâna. Ajunsă în dreptul soldatului, Kate Middleton i-a întins acestuia mâna, însă fără răspuns, soldatul respectând regula de a o saluta cu mâna la tâmplă înainte de a-i strânge mâna. Astfel, preț de câteva secunde, ducesa de Cambridge a rămas cu mâna întinsă, ipostază stânjenitoare peste care a trecut, însă, cu zâmbetul pe buze. Soldatul și Kate Middleton și-au strâns mâna reciproc, iar vizita a continuat fără alte incidente.

Pentru această vizită, Kate Middleton a ales o ținută specială și prin care i-a adus un omagiu prințesei Diana. Mai exact, ducesa de Cambridge a ales să poarte o tunică kurta de culoare albastră, similară celei pe care prințesa Diana a purtat-o în anul 1997.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Kate Middleton și prințul William.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Ileana Lazariuc, schimbare de look. Fanii de pe instagram au reacționat imediat: Frumusețea ta naturală trebuie…'

Cristina Ich a născut? Ce a mărturisit modelul în mediul online?

Adelina Pestrițu, despre a doua sarcină: „Și mai nerăbdători să-și facă apariția bebe nr. 2'

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete