Kate Middleton, ipostază stânjenitoare. Ce a pățit ducesa în timpul turneului regal din Pakistan?

Ducesa de Cambridge este de fiecare dată lăudată pentru comportamentul său în timpul vizitelor oficiale, dar chiar și ei i se întâmplă să mai greșească. Aflată alături de prințul William într-un turneu regal în Pakistan, Kate Middleton a fost nevoită să facă față unei ipostaze stânjenitoare.

Dacă Meghan Markle este tot timpul criticată pentru că încalcă protocolul regal, Kate Middleton este la polul opus. Ducesa de Cambridge acordă o atenție deosebită fiecărui detaliu și se întâmplă foarte rar să fie protagonsista unor situații mai puțin plăcute.

Kate Middleton, ipostază stânjenitoare. Ce a pățit ducesa în timpul turneului regal din Pakistan?

Prințul William și Kate Middleton se află într-un turneu regal în Pakistan. În cea de-a doua zi a turneului, cei doi au vizitat o școală din Islamabad, moment în care Kate Middleton a fost surprinsă într-o ipostază stânjenitoare. Imediat ce au coborât din mașină, ducii de Cambridge au fost întâmpinați de un soldat. După cum cere protocolul, acesta întâi l-a salutat pe prințul William și abia apoi i-a strâns mâna. Ajunsă în dreptul soldatului, Kate Middleton i-a întins acestuia mâna, însă fără răspuns, soldatul respectând regula de a o saluta cu mâna la tâmplă înainte de a-i strânge mâna. Astfel, preț de câteva secunde, ducesa de Cambridge a rămas cu mâna întinsă, ipostază stânjenitoare peste care a trecut, însă, cu zâmbetul pe buze. Soldatul și Kate Middleton și-au strâns mâna reciproc, iar vizita a continuat fără alte incidente.

Pentru această vizită, Kate Middleton a ales o ținută specială și prin care i-a adus un omagiu prințesei Diana. Mai exact, ducesa de Cambridge a ales să poarte o tunică kurta de culoare albastră, similară celei pe care prințesa Diana a purtat-o în anul 1997.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Kate Middleton și prințul William.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Ileana Lazariuc, schimbare de look. Fanii de pe instagram au reacționat imediat: Frumusețea ta naturală trebuie…'

Cristina Ich a născut? Ce a mărturisit modelul în mediul online?

Adelina Pestrițu, despre a doua sarcină: „Și mai nerăbdători să-și facă apariția bebe nr. 2'

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete