Un nou magazin Imaginarium la Constanta

Un nou magazin Imaginarium la Constanta

Magazinul  dispune de o suprafata de 160 m2 si va gazdui produsele noii colectii Imaginarium Toamna- Iarna 2013.

Organizatorii promit un nou spatiu magic, plin de culoare si emotii, in care atat copiii, cat si parintii vor trai o experienta unica.

Inaugurarea magazinului face parte din planul de crestere si expansiune al Imaginarium, care presupune atat intrarea pe noi piete, cat si deschiderea de noi magazine in tarile in care este deja prezent, asa cum este cazul Romaniei, unde exista deja 4 magazine in Bucuresti.

Imaginarium este o companie fondata in anul 1992 la Zaragoza, fiind pioniera in dezvoltarea conceptului de joc drept forma de cunoastere si invatare pentru copii, oferind garantie si siguranta pentru produsele sale, precum si un model original, care le face unice si exclusive.

Conceptul Imaginarium si marca sa exclusiva, Itsimagical, cuprind valori fundamentale pentru viata celor mici: educatie si formare, veselie si energie, imaginatie, creativitate, stimuli intelectuali.

Produsele sunt adaptate nevoilor parintilor si copiilor, favorizeaza petrecerea timpului in familie si asigura un nivel inalt de siguranta si calitate.

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri