Un nou incident la metrou, în această dimineață! Fum în subteran din cauza unui scurtcircuit în stația Piața Victoriei

În ultima perioadă, au avut loc mai multe incidente serioase la metrou. În această dimineață, în jurul orei 09:35, la stația Piața Victoriei, a avut loc un scurtcircuit la unizolator din apropierea peronului, iar din această cauză stația s-a umplut de fum. 

La fața locului nu au fost chemați pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, întrucât în această stație există un grup de pompieri-salvatori care aparțin de Metrorex. Aceștia au reușit să rezolve situația și au deschis aerisirile din subteran, potrivit digi24.ro.

Un nou incident la metrou

Oficialii companiei au afirmat că aerisirea s-a efectuat repede în stația de metrou și nu a fost nevoie să fie evacuați călătorii din stație. De asemenea, circulația trenurilor nu a fost întreruptă.

În urma acestui incident, Metrorex a emis un comunicat de presă:

„Informăm publicul călător că astăzi, 6 noiembrie 2017, în jurul orei 9:35, la trecerea unui tren de metrou pe Magistrala 2 de la Piaţa Victoriei 1 spre Aurel Vlaicu, s-a produs un arc electric în zona unui izolator, cu degajare minoră de fum.

Circulația trenurilor s-a desfășurat în condiții normale. Precizăm că nu a existat în niciun moment vreun pericol de incendiu. Pasagerii au călătorit în siguranță, singurul inconvenient fiind fumul simțit de aceștia pe o durată scurtă de timp, în mod pasager, la trecerea punctuală prin zona respectivă. Echipele Metrorex au intervenit de urgență pentru evacuarea fumului cu ajutorul sistemelor speciale de ventilație. Prezentăm scuze călătorilor pentru disconfortul creat.'

Foto: shutterstock.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Cod galben de ceață și vânt în mai multe județe din țară

Vești triste pentru adolescenți. Cum se va schimba accesul la facebook de anul viitor

Directorii Metrorex au fost demiși după incidentul de la stația Eroilor! Circulația la metrou a fost blocată timp de 2 ore

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri