Un mare actor și-a anunțat retragerea: Gata! E suficient… mi-a ajuns!

Câștigător a două premii Oscar, Robert Redford și-a anunțat, la cei 81 de ani pe care-i are, retragerea din lumea filmului. Iată că după ce actori precum Gene Hackman, Sean Connery sau Daniel Day Lewis au pus punct carierei, încă un mare actor și-a anunțat retragerea: Gata! E suficient… mi-a ajuns! a spus Robert Redford.

Niciodată să nu spui niciodată

”Ei bine, m-am gândit, pentru mine e de ajuns…” acestea au fost cuvintele marelui actor Robert Redford prezent la conferința de presă pentru promovarea ultimului său film care va rula pe ecrane luna viitoare. Filmul se numește Bătrânul și Arma, iar Redford joacă rolul unui spărgător de bănci pe care poliția îl prinde de fiecare dată când încearcă să jefuiască o bancă. Și de fiecare dată reușește să scape din închisoare.

Niciodată să nu spui niciodată, dar de data asta va trebui s-o spun: nu voi mai juca într-un alt film, niciodată. În actorie, am spus tot ce-aveam de spus. 

Totuși, Redford nu este la prima tentativă de a-și anunța retragerea: acum doi ani, declara pentru The Telegraph că se va concentra mai mult pe regie și mai puțin pe actorie.

De curând, starul american a declarat că joacă de 21 de ani și că în viață e cel mai bine e să te retragi atunci când poți rămâne optimist.

De la anunțul retragerii sale, site-urile americane au realizat un top al celor mai bune filme în care a jucat Robert Redford. Iată cum arată acest top:

10. Brubaker (1980)

9. The Twilight Zone – Nothing in the Dark' (1962)

8. The Great Gatsby (1974)

7. Sneakers (1992)

6. Three Days of the Condor (1975)

5. All Is Lost (2013)

4. All the Presidents Men (1976)

3. The Candidate (1972)

2. Downhill Racer (1969)

1. Butch Cassidy and the Sundance Kid (1969)

foto: Hepta

Citește și:

Cindy Crawford a dezvăluit motivul pentru care a divorțat de Richard Gere

De ce prințesa Charlotte nu poartă niciodată pantaloni? Acesta este adevăratul motiv

Rania, cea mai frumoasă regină a lumii

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati