Cum arată Adelina Pestrițu la o săptămână după ce a născut?

În urmă cu o săptămână, Adelina Pestrițu a trecut prin emoții puternice după ce și-a strâns pentru prima oară fetița la piept. Nașterea a decurs perfect, iar la câteva zile, Adelina Pestrițu a mers acasă împreună cu micuța Zenaida Maria. 

Cum arată Adelina Pestrițu la o săptămână după ce a născut?

După naștere, organismul are nevoie de o anumită perioadă de timp pentru a se reface. Dacă majoritatea femeilor simt nevoia să se odihnească mai mult după momentul nașterii, la doar o săptămână după ce a devenit mamă, Adelina Pestrițu este plină de energie și a demonstrat acest lucru printr-o fotografie încărcată pe contul de socializare.

Vedeta a ieșit la prima plimbare după ce a devenit mămică și a împărășit acest moment și cu prietenii virtuali. Comentariile din partea acestora nu au întârziat să apară, cei care o urmăresc pe Adelina Pestrițu în mediul online fiind uimiți de forma fizică pe care aceasta o are imediat după ce a născut. În timp ce micuța Zenaida Maria a rămas acasă în grija bunicii, Adelina Pestrițu a făcut o scurtă plimbare, încercând să își încarce bateriile.

Într-o postare pe blogul ei, Adelina Pestrițu a povestit totul despre experiența nașterii, mărturisind că Zenaida Maria este un copil foarte cuminte. În plus, vedeta a dezvăluit că Virgil Șteblea, iubitul acesteia, îi este aproape la fiecare pas, lucru care o ajută foarte mult să se acomodeze cu rolul de mămică.

Deschide galeria foto pentru a vedea cum arată Adelina Pestrițu la o săptămână după ce a născut.

Foto: facebook

Citește și:

Personalitățile născute în Zodia Leului pe 10 august. Află cine s-a născut pe aceeași dată cu tine!

Rania, cea mai frumoasă regină a lumii

De ce prințesa Charlotte nu poartă niciodată pantaloni? Acesta este adevăratul motiv

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete