De ce prințesa Charlotte nu poartă niciodată pantaloni? Acesta este adevăratul motiv

La doar 3 ani, prințesa Charlotte a reușit să cucerească inimile oamenilor cu gesturile ei drăgălașe, iar de fiecare dată când apare în public alături de familia regală britanică, micuța atrage toate privirile. Ținutele ei sunt tot timpul pline de culoare și foarte atent accesorizate și există un motiv foarte bine întemeiat pentru care prințesa Charlotte nu poartă niciodată pantaloni.

Rochițele în culori puternice și fundița din păr care nu lipsește niciodată o transformă pe fiica cea mică a ducilor de Cambridge într-o adevărată prințesă. La toate acestea se adaugă zâmbetul ei larg și gesturile adorabile. Dacă în mod normal hainele copiilor sunt alese astfel încât acestea să fie cât mai comode și fabricate din materiale care să le protejeze celor mici pielea sensibilă, în cazul prințesei Charlotte, protocolul regal impune respectarea anumitor reguli.

De ce prințesa Charlotte nu poartă niciodată panataloni?

Deși a putut fi văzută de multe ori în public, alături de părinții ei, prințesa Charlotte nu a apărut niciodată îmbrăcată în pantaloni, iar motivul este strâns legat de protocolul regal. Cu toate că are doar 3 ani, prințesa Charlotte trebuie să respecte și ea anumite reguli impuse de familia regală britanică. Astfel, atunci când vine vorba despre codul vestimentar, micuța trebuie să poarte întotdeauna rochițe, acestea fiind o parte a tradiției familiei regale.

“Dacă te uiți la fotografiile fetelor din familia regală, de la prințesa Anna la Charlotte, vei observa că au tendința de a purtat rochițe atunci când sunt în public alături de părinții lor. Acesta este stilul feminin cu un aspect curat, tradițional.”, a explicat Marlene Koenig, potrivit harpersbazaar.com

Dacă prințesa Charlotte trebuie să poarte rochițe, fratele ei mai mare, prințul George, poartă întotdeauna pantaloni scurți, tot pentru a respecta tradiția familiei regale britanice.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu prințesa Charlotte.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Personalitățile născute în Zodia Leului pe 9 august. Află cine s-a născut pe aceeași dată cu tine!

Rania, cea mai frumoasă regină a lumii

Au trecut 20 de ani. Cum arată astăzi protagoniștii din 'Dr. Quinn', Micaela și Sully

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete