Un copil care atârna de balustrada unui bloc din Paris a fost salvat de un imigrant. E revoltător ce făcea tatăl său în tot acest timp

copil care atârna de balustrada unui bloc din Paris1

Zilele trecute, în atenția presei și a publicului s-a aflat un caz șocant, care s-ar fi putut sfârși tragic. Un copil care atârna de balustrada unui bloc din Paris a fost salvat de un tânăr imigrant cu o prezență de spirit și o putere de reacție incredibile.

Imaginea micuțului de doar 4 ani care încerca din răsputeri să nu scape din mână balustrada balconului aflat la etajul 4 al unui bloc din Paris va rămâne multă vreme în memoria martorilor. Diferența dintre viață și moarte a făcut-o gestul curajos al unui tânăr imigrant, care a escaladat în doar 30 de secunde balcoanele, ajungând în timp util la copil și salvându-l.

Gestul curajos al lui Mamoudou Gassama nu a rămas fără ecou. A fost primit la Palatul Elysee de însuși președintele Emmanuel Macron, care i-a mulțumit pentru gestul său curajos. În perioada imediat următoare, tânărul va primi cetățenie franceză, va fi naturalizat şi integrat în serviciul civic al pompierilor.

Cu ce se ocupa tatăl copilului care atârna de balustrada blocului

copil care atârna de balustrada unui bloc din Paris2

Conform www.aufeminin.com, micuțul de 4 ani se afla doar în grija tatălui său, în vârstă de 36 de ani. Mama sa locuiește în insula Reunion, cu alți membri ai familiei. Tatăl se dusese la cumpărături, la un magazin din apropiere, lăsându-și copilul închis în casă.

Conform procurorului François Molins care se ocupă cu anchetarea cazului, bărbatul, prins de microbul Pokemon Go, a început să vâneze Pokemoni imediat ce a ieșit din magazin. Bărbatul riscă o pedeapsă de până la 2 ani de închisoare și o amendă de până la 30.000 de euro.

Sursa foto: capturi YouTube

Autor: Oana Anghel

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri