Un client i-a dat o lecție managerului de magazin

Primul loc de muncă se dovedește de cele mai multe ori unul care marchează viața oricărui om. De cele mai multe ori, primul nostru șef se dovedește a fi un om care se crede superior și va profita de tinerii angajați datorită poziției sale.

Casiera

O tânără a împărtășit pe internet experiența primului ei job și întâmplare mai specială.

Trăiam într-un oraș mic cu un singur magazin universal (azi i se spune supermarket). Voiam să strâng bani pentru că la toamnă urmam să mă mut la oraș, să fac facultatea acolo. M-am angajat casier la supermarket.

Sorin, șeful meu era un nesuferit, făcuse facultatea în București și cum nu reușise să se angajeze în capitală, s-a întors în orășelul natal și a fost angajat direct manager. Se purta cu noi de parcă eram sclavi, de parcă eram inferiori lui. Niciodată nu făceam lucrurile suficient de repede sau suficient de bine. Era tipul de șef pe care ajungi să-l urăști.

Într-o zi, ploua rău de tot. Când am ajuns la muncă eram udă până la piele deși avusesem pelerina pe mine. Era foarte frig și eu am ajuns să stau la casa de marcat tremurând ca varga. Îmi clănțăneau dinții de frig.

Un tip masiv, părea a fi unul dintre șoferii de camion care opresc la noi în oraș pentru pauze, a ajuns la casă cu o groază de lucruri. I-am pus cumpărăturile în pungă și cum erau multe și șeful ne obliga să facem asta, l-am întrebat dacă vrea să-l ajut să ducă plasele la mașină.

Citește continuarea pe www.unica.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse