Un celebru cântăreț, diagnostic dur din partea medicilor: “Am aflat că am o formă de Parkinson”

2019 a fost de departe cel mai greu an pentru un celebru cântăreț. S-a confruntat cu multiple probleme de sănătate, iar în final, medicii i-au pus un diagnostic dur: Parkinson.

Celebrul Ozzy Osbourne are probleme grave de sănătate. În vârstă de 71 de ani, cântărețul a vorbit deschis despre problemele de sănătate cu care se confruntă, făcând public diagnosticul primit din partea medicilor.

Un celebru cântăreț, diagnostic dur din partea medicilor: “Am aflat că am o formă de Parkinson”

După operația la gât care l-a dat puternic peste cap, Ozzy Osbourne a primit o altă veste proastă din partea medicilor. Cântărețul a aflat că suferă de o formă ușoară de Parkinson. Din momentul în care i-a fost pus diagnosticul și până în prezent, artistul a trecut prin momente grele, dezvăluind că starea lui se poate schimba radical de la o zi la alta.

“A fost teribil de dificil pentru noi. 2019 a fost cel mai rău, cel mai lung, cel mai dureros şi cel mai mizerabil an din viaţa mea. A trebuit să mă operez la gât, iar intervenţia mi-a dat peste cap toţi centrii nervoşi. Apoi am aflat că am o formă uşoară de…Este Parkin 2, o formă de Parkinson. Este departe de a fi o condamnare la moarte, dar afectează toţi nervii din corp. Am câteva zile bune, apoi urmează una îngrozitoare. În urmă cu un an eram într-o stare groaznică. Durerea e constantă, dar în primele şase luni după operaţie am fost în agonie. Îi spuneam soţiei mele: “Sharon, nu-mi spui adevărul. Sunt pe moarte, nu-i aşa?”. Credeam că am vreo boală terminală, pentru că recuperarea a fost foarte lentă. Acum iau o mulţime de medicamente, îmi amorţeşte braţul, picioarele îmi sunt reci, dar mă simt mai bine. După operaţie, asistentele m-au întrebat cât de rău mă simt pe o scală de la unu la zece, iar eu le-am spus 55! Şase luni în care zi de zi să te trezeşti fără să te poţi mişca este o existenţă mizerabilă”, a dezvăluit Ozzy Osbourne, potrivit adevarul.ro. 

Având în vedere că a urmat toate indicațiile medicilor din SUA, dar starea lui nu s-a îmbunătățit simțitor, Ozzy Osbourne a decis să consulte un medic specialist în tratarea cazurilor de Parkinson, urmând să meargă în Elveția în luna aprilie a acestui an.

Parkinson este o boală degenerativă care apare în situația distrugerii lente a neuronilor. Persoanele care dezvoltă această afecțiune întâmpină dificultăți atunci când vine vorba despre controlarea mișcărilor, se confruntă cu un tremor puternic, iar gesturile lor sunt de multe ori rigide și aproape imposibil de controlat.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Ozzy Osbourne.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Pamela Anderson s-a căsătorit pentru a cincea oară. Cine este noul ei soț?

Mama artistei Taylor Swift a fost diagnosticată cu o tumoră cerebrală în timpul chimioterapiei pentru cancerul la sân

Noi informații despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Un medic celebru a făcut dezvăluirea: Trebuie să ne imaginăm o persoană…'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete