Valentina Pelinel: “Cristi este un soț și un partener de nădejede”

Valentina Pelinel și Cristi Borcea trăiesc o poveste de dragoste ca-n filme. Iubirea lor a ieșit victorioasă din lupte împotriva altor mariaje sau a închisorii.

Primii fiori s-au născut în 2007, atunci când Valentina Pelinel se căsătorea cu fostul politician, Cristian Boureanu. A urmat apoi căsătoria fostului acționar de la Dinamo cu Alina Vidican, în octombrie 2008.

Încă de atunci, Vidican simtea că ceva este în neregulă. Eu am tăiat-o personal de pe lista invitaților, la nuntă! Am simțit de-atunci că această persoană este periculoasă!', declara Alina Vidican, conform unor surse apropiate familiei. Eu, când m-am căsătorit cu soţul meu, ştiam că el şi Valentina au avut o relaţie, dar mi-a spus că mă iubeşte pe mine şi că nu mai există nimic între ei. Cristi a ales să se căsătorească cu mine şi asta spune totul', a mai spus aceasta.

Anii au trecut, idila s-a transformat într-o căsătorie din care au rezultat 3 copii. „Cristi este un soț și un partener de nădejede, un om în care am încredere și pe care știu că mă pot bizui. De aceea, să lucrăm în echipă este încă un aspect pozitiv al vieții noastre.

Îmi place să facem echipă și să ne completăm reciproc, inclusiv în viața profesională. Sunt alături de el în deciziile lui și ne consultăm, ne înțelegem unul pe altul, ne respectăm tabieturile', declară Valentina Pelinel pentru ciao.ro.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete