Noi informații despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Un medic celebru a făcut dezvăluirea: “Trebuie să ne imaginăm o persoană…”

Au trecut șase ani de la accidentul pe care Michael Schumacher l-a suferit la ski. În urma loviturii, creierul fostului pilot de Formula 1 a fost puternic afectat. Un medic celebru a făcut noi dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher.

Celebrul pilot de Formula 1 a fost la un pas să își piardă viața în urmă cu 6 ani. Se afla la ski în stațiunea Meribel, atunci când s-a lovit puternic la cap. Ulterior, pilotul a fost transportat de urgență la spital, operat, iar medicii i-au indus coma. În intervalul 29 decembrie 2013- 16 iunie 2014, Michael Schumacher s-a aflat în comă, după care a părăsit spitalul pentru a continua tratamentul în Lausanne, Elveția.

Noi informații despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Un medic celebru a făcut dezvăluirea: “Trebuie să ne imaginăm o persoană…”

De la momentul accidentului și până în prezent, Michael Schumacher nu a mai fost văzut în public. Au apărut tot felul de informații legate de starea acestuia de sănătate, iar acum, un celebru neurochirurg a făcut noi dezvăluiri pe acest subiect.

“Trebuie să ne imaginăm o persoană foarte diferită față de cea pe care ne-o amintim de pe pistă. O persoană cu o structură organică, musculară și scheletală diferită. Totul este rezultatul traumei pe care a suferit-o la nivelul creierului.”, a dezvăluit neurochirurgul Nicola Acciari, potrivit thesun.co.uk.

Astfel, potrivit noilor informații, Michael Schumacher este complet schimbat, în ciuda eforturilor pe care familia le-a depus pentru ca acesta să se recupereze complet.

Jean Todt, un apropiat al celebrului pilot de Formula 1, a spus că acesta face progrese zilnic și că au reușit să vizioneze împreună o cursă de Formula 1.

“Sunt întotdeauna foarte atent atunci când fac astfel de declarații, dar e adevărat. Am văzut cursa împreună cu Michael Schumacher în casa lui din Elveția. Michael este pe mâini bune și este foarte bine îngrijit acasă. El nu renunță și continuă să lupte. Familia lui luptă la fel de mult și, desigur, prietenia noastră nu poate fi la fel cum a fost cândva.”, a spus Jean Todt.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Michael Schumacher.

Foto: hepta.ro

Citește și: 

Ce se va întâmpla cu cenușa Cristinei Țopescu? Andreea Berecleanu se va ocupa personal de acest lucru: O să găsesc un loc așa cum…'

Florin Dumitrescu, pe patul de spital. Ce a pățit îndrăgitul chef?

Cum s-a schimbat viața Elenei Ionescu după divorț? Declarații emoționante: Întotdeauna mi-am dorit să am…'

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete