Un „Călător în timp” susține că a vizitat anul 2027 și ne arată videoclipuri despre dispariția oamenilor 

Un „Călător în timp' susține că a vizitat anul 2027 și arată videoclipuri despre dispariția oamenilor. Personajul are deja peste un milion de urmăritori pe TikTok.

Bărbatul se numește Javier și susține că a călătorit în anul 2027 anul în care se pare că nu mai există oameni pe pământ, dar clădirile și mașinile sunt încă la locul lor.

Argumentele lui Javier sunt filmulețele și fotografiile postate pe contul personal de TikTok unde vedem orașul Valencia pustiu, mall-uri și bulevarde fără oameni dar cu mașini parcate de-a lungul șoselelor.

Utilizatorul rețelelor de socializare, care se numește @unicosobreviviente (singurul supraviețuitor), a postat primul său videoclip pe 13 februarie, arătând orașul Valencia din Spania, gol, fără oameni în jur. Cumva, electricitatea și internetul par să funcționeze foarte bine.

Scenariu de film sau….?

Javier a scris în videoclipul său: “Tocmai m-am trezit într-un spital și nu știu ce s-ar fi putut întâmpla. Astăzi este 13 februarie 2027 și sunt singur în oraș”.

„Omenirea a dispărut', continuă el, adăugând „nu există nimeni în centrele comerciale', înainte ca înregistrările să se întrerupă într-un magazin de haine gol. Și, deși magazinul este pustiu, rafturile sunt pline cu marfă.

După prima sa postare, au urmat mai multe videoclipuri despre orașul gol, unde nu există absolut nicio activitate umană, dar electricitatea și conexiunea la internet rămân disponibile pentru ca TikTokerul să poată încărca videoclipurile.

Într-un alt videoclip difuzat în ziua următoare, autoproclamatul călător în timp a cerut ajutor adepților săi.

Încerc să găsesc viața umană. Încep să-mi pierd speranța. Astăzi am ceva de mâncare. Cât va dura asta?  a scris el.

Când a fost întrebat de urmăritorii de pe TikTok săi cum este posibil să mai aibă lumină și internet dacă nu există oameni în jur, Tiktoker a răspuns că nu este sigur, dar „cel mai probabil există un tip de conexiune între 2021 și 2027'.

foto. Tik Tok, 123rf

Citeste și:

Trecutul mai puțin știut al lui George Burcea. Ce i s-a întâmplat în adolescență: „Am dat șpagă 1.000 de dolari'

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri