Un bărbat din Ucraina a aflat pe Twitter că familia lui a fost ucisă: „Mi-am recunoscut copiii”

Un tată a doi copii a aflat recent că soția și cei doi copii săi au fost uciși în războiul din Ucraina dintr-o postare pe Twitter.

Miercuri, 16 martie, Serhiy Perebyinis din Ucraina a intrat în legătură cu Erin Burnett, prezentatoare de știri la CNN, și a povestit cum a aflat vestea tragică despre familia lui. Prezentatoarea de știri și-a prezentat condoleanțele și l-a întrebat pe bărbatul îndoliat dacă a reușit să recupereze trupurile celor dragi pentru a-i înmormânta.

Perebyinis a răspuns că, după ce a condus trei zile și a pătruns la locul unde se aflau, a reușit chiar să recupereze rămășițele unui câine de companie din familie. În timp ce Perebyinis era plecat în estul Ucrainei, având grijă de mama lui bolnavă, Tetiana a încercat să fugă împreună cu copiii ei, potrivit The New York Times și The Washington Post.

Erin Burnett l-a întrebat și pe Perebyinis despre ultima conversație pe care a avut-o cu soția sa, Tetiana, în noaptea dinainte de a fi ucisă în bombardamente.

„Aceasta a fost ziua în care deja nu era apă, electricitate, gaz și am discutat. Am vorbit cu ea la ora 22, deși în acel moment nu era nici conectivitate. Dar am reușit să trec și am avut o discuție despre posibilă evacuare', a spus el.

El a descris apoi evenimentele care au dus la moartea ei, spunând: „În ultimul moment însă, convoiul cu care plănuia să călătorească a fost bombardat. Apoi a venit pe jos până la pod, încercând să scape pe jos.”

Amintindu-și de Tetiana, Perebyinis a spus că sunt căsătoriți de 23 de ani și că în 2012 „au avut chiar și o a doua nuntă la biserică, pentru că am vrut să facem căsătoria legală în cerurile de deasupra noastră'.

„Era o persoană foarte veselă, era directorul financiar al unei mari companii americane. Am petrecut mult timp împreună în familie. Ne plăceau bicicletele, iarna mergeam la schi și ea îi plăcea foarte mult să planteze flori la casa ei, cabana ei de la țară', a adăugat bărbatul.

Tetiana avea 43 de ani la momentul morții și era contabil șef la SE Rankings, o companie de tehnologie din Silicon Valley, relatează Fortune, potrivit People.

Serhiy Perebyinis a explicat cum a folosit geolocalizarea Google pentru a rămâne la curent cu activitățile și locația familiei sale în timpul războiului din Ucraina, observând în dimineața morții lor în weekend că locația lor pe Google Maps era „neobișnuită'.

„Am observat că a existat o geolocalizare neobișnuită între Kiev și pinul lor. Și apoi 20 de minute mai târziu, telefonul ei s-a mutat într-o altă locație, la un spital din Kiev. Și am bănuit că ceva nu este în regulă”, a spus el.

Perebyinis a spus apoi că le-a cerut prietenilor să meargă la spital pentru a afla orice informații despre familia sa.

În cele din urmă, Perebyinis a aflat de soarta familiei sale printr-o știre pe Twitter.

„Și apoi am văzut o fotografie pe Twitter și mi-am recunoscut copiii. Le-am recunoscut lucrurile și hainele. Și mi-am sunat prietenii să spun că copiii sunt morți. Corpurile lor zac pe trotuar”, a spus el lui Burnett.

Despre copiii săi, Perebiynis a spus că „erau copii normali, veseli'.

El a explicat că fiul său Mykita avea 18 ani la momentul morții sale și în anul doi de universitate. El a vrut să devină un profesionist IT și studia programarea.

„Fiica mea, Alisa, avea nouă ani. Îi plăcea să danseze, să picteze. A studiat engleza”, a spus Perebyinis.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri