Umidificator de aer E-Boda Life, pentru camera copilului

Umidificator de aer E-Boda Life, pentru camera copilului

Pe timpul iernii, in majoritatea caselor incalzite la o temperatura de 23° Celsius, umiditatea aerului scade pana la 15%. Conform cercetarilor, sistemul imunitar functioneaza cel mai bine intrun mediu in care umiditatea relativa este cuprinsa intre 45% si 65%.

Lipsa umezelii impiedica sistemul imunitar sa respinga germenii cauzatori de infectii si poate incuraja dezvoltarea anumitor bacterii sau virusuri. Un alt efect al aerului uscat este o stare continua de disconfort, deseori insotita de stari de oboseala si agitatie.

Umidificatoarele cu ultrasunete si ionizator E-Boda asigura o calitate optima a aerului prin mentinerea acestuia la nivelul de umiditate recomandat. In plus, cele doua modele E-Boda, Breeze 101 si Breeze 201 sunt echipate si cu ionizator; astfel scade considerabil cantitatea de praf din aerul incaperii, creand un mediu mult mai sanatos.

Umidificatoarele de aer E-Boda sunt echipate cu rezervoare pentru apa de 3,7 litri si respectiv 5,2 litri, asigurand o autonomie de 13, respectiv 17 ore. Ambele modele sunt prevazute cu un sistem automat care opreste functionarea umidificatorului in momentul in care se goleste rezervorul.

In plus, modelul de top, E-Boda Breeze 201 este echipat cu umidistat, pentru o umiditate perfect controlata. Astfel, poate fi setat nivelul de umiditate dorit in camera, aparatul oprindu-se in momentul in care atinge valoarea specificata. In clipa in care umiditatea scade sub nivelul presetat, aparatul reporneste pentru a o creste din nou.

Puteti cumpara online, pe http://www.e-boda.ro/:

Umidificator cu ultrasunete si ionizator E-Boda Breeze 101

Umidificator
cu ultrasunete si ionizator E-Boda Breeze 101
129,90 lei

Umidificator cu ultrasunete si ionizator E-Boda Breeze 201

Umidificator
cu ultrasunete si ionizator E-Boda Breeze 201

229,90 lei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Familie- casa