Ultimele informații despre starea de sănătate a Regelui Mihai. Șeful Casei Regale a făcut anunțul

ultimele informații despre starea de sănătate a Regelui Mihai

ultimele informații despre starea de săn

Starea de sănătate a Regelui Mihai s-a înrăutățit în ultima perioadă, lucru care a îngrijorat pe toată lumea. De când a fost făcut anunțul oficial că starea Majestății Sale s-a agravat, Casa Regală nu a mai oferit informații referitoarea de sănătatea acestuia.

Într-un interviu pentru TVR, șeful Casei Regale, Andrew Popper, a explicat în ce stare este Regele Mihai și care este motivul pentru care nu sunt făcute publice informațiile despre sănătatea acestuia.

Ultimele informații despre starea de sănătate a Regelui Mihai

Șeful Casei Regale, Andrew Popper, a explicat că refuzul de a face publice informațiile referitoare la sănătatea Majestății Sale nu vine din partea Familiei Regale, ci din partea medicilor elvețieni, care sunt obligați să respecte confidențialitatea acestor date. Cu toate acestea, Andrew Popper a povestit că starea de sănătate a Regelui Mihai este una precară și că medicii încearcă să îi atenueze durerile. În plus, aceasta a explicat că în situația de față, nu vor putea fi publicate fotografii cu Regele Mihai, acestea fiind de natură să afecteze demnitatea Majestății Sale.

“Starea Majestății Sale este, după cum am comunicat, foarte precară. Medicii, în acest moment, își concentrează eforturile pentru a menține Majestatea Sa fără dureri și într-o stare confortabilă. Previziunile sunt imposibile în aceste cazuri. Nu putem să spunem, sunt momente mai bune, momente mai proaste, pentru moment, din fericire, situația s-a stabilizat. Și noi ne-am dori ca medicii elevețieni să publice un comunicat medical și le-am cerut acest lucru. Din păcate, nu pot să o facă și ne-au explicat motivele pentru că legea elvețiană nu le dă dreptul să dea comunicate de acest gen și în același timp, ei sunt convinși că din punct de vedere etic, nu pot să dea comunicate în ceea ce privește sănătatea unui pacient.”, a spus Andrew Popper, într-un interviu pentru TVR, potrivit digi24.ro.

Foto: facebook

Citește și:

Cum arăta Regele Mihai în tinerețe? Fotografii de colecție

Poziția fostului Principe Nicolae vizavi de interdicția de a-l vizita pe Regele Mihai

Regele Mihai I al României și lupta cu leucemia

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete