Imagini de colecție cu Andreea Esca. Cum arăta la primele apariții tv?

Pe Andreea Esca o vedem în fiecare seară la pupitrul știrilor, aceasta având o carieră de succes în jurnalism, construită în mulți ani de muncă.

De-a lungul anilor, Andreea Esca a rămas fidelă aceleiași coafuri, oamenii fiind deja familiarizați cu look-ul acesteia. Prezentatoarea tv poartă încă de la prima apariție la Pro Tv aceeași tunsoare, care i se potrivește perfect. Dacă mulți cunosc doar această imagine a celebrei prezentatoare de știri, puțini știu cum arăta aceasta atunci când a apărut pentru prima oară la Tv, pe vremea când prezenta jurnalul de știri de la televiziunea Soti.

Cum arăta Andreea Esca la primele ei apariții tv?

Andreea Esca și-a făcut debutul în televiziune în anul 1992, aceasta fiind aleasă să prezinte jurnalul de știri de la Soti Tv. Cu un păr mult mai lung și mai închis la culoare, Andreea Esca a debutat pe micile ecrane, look-ul ei fiind total diferit de imaginea cu care aceasta ne-a obișnuit. Dacă fizic schimbarea este una radicală, în ceea ce privește dicția și atenția la detalii, acestea s-au păstrat de-a lungul timpului, Andreea Esca fiind considerată una dintre cele mai bune prezentatoare de știri din România.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe imagini de la primele apariții tv ale Andreei Esca.

Foto: facebook, captură youtube

Citește și:

Adrian Despot, dezvăluiri despre începuturile carierei sale: „Am renunțat la faimă și la bani pentru a cânta rock cu Vita de vie'

Cum și-a ales Inna numele de scenă? Puțini știu ce a inspirat-o pe cântăreață

Shakira este în stare gravă! Ce a pățit cântăreața și ce se întâmplă cu concertele programate în acest an?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete