Ultima fotografie cu Hugh Hefner înainte de a muri! Fondatorul Playboy arăta ca un bătrân oarecare

Hugh Hefner a dus o viață controversată, dar și extravagantă, la care mulți doar visează sau nici măcăr nu și-o pot imagina. De-a lungul vieții, el și-a obișnuit fanii cu apariții surprinzătoare, fiind mereu înconjurat de femei frumoase.

Cu toate acestea, ultima perioadă din viața sa nu a fost una prea fericită. În ultimele sale fotografii, fondatorul Playboy este vizibil slăbit și bolnav.

Ultima fotografie cu Hugh Hefner înainte de a muri!

Hugh Hefner a fost surprins în câteva imagini în luna ianuare, în care apare ca un bătrân oarecare. El se deplasa cu ajutorul unui cadru de susținere, alături de un îngrijitor care îl sprijină.

Celebrul fondator al revistei „Playboy' a murit miercuri, 27 septembrie, la vârsta de 91 de ani, la domiciliul său cunoscut sub numele de Playboy Mansion. Hefner a fondat revista Playboy în urmă cu mai mult de șase decenii, potrivit digi24.ro. Proiectul său a fost conceput ca o revistă pentru bărbați, care combina imaginile femeilor pozate nud cu articole și interviuri. Playboy a devenit, astfel, un brand, iar Hefner și-a construit un adevărat imperiu, devenind un nume de referință al lumii moderne.

Revista lui Hugh Hefner a inspirat și a fost în fruntea „revoluției sexuale' din anii 1960-1970, dar în ultimii ani se confrunta cu o competiție dură din partea pornografiei online. De la mijlocul lui 2016 până la începutul lui 2017, pentru câteva luni, revista a experimentat chiar o variantă în care evita nuditatea, dar ulterior s-a întors la formula care a consacrat-o.

Hugh Hefner a fost căsătorit de trei ori — cu Mildred Williams, între anii 1949 și 1959, cu Kimberley Conrad, între anii 1989 și 2010, și cu Crystal Harris, începând din 2012. De lungul vieții sale, el a avut multe alte relații de concubinaj și lasă în urma lui patru copii: Christie, David, Marston și Cooper. Cooper Hefner este directorul de creație al companiei Playboy.

Pentru a vedea mai multe fotografii cu Hugh Hefner deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Backgrid, Hepta

Mihaela Tudor

Citește și:

Hugh Hefner, fondatorul revistei Playboy, a murit

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete