Ștefan Bănică, premiul de excelență la Media Music Awards 2017. Cine l-a însoțit pe artist la eveniment?

 

Media Music Awards 2017 este evenimentul pe care toți artiștii îl așteaptă. În acest an, nume de seamă ale muzicii românești au urcat pe scena evenimentului, fie pentru a-și ridica premiile, fie pentru a oferi trofee câștigătorilor. Ștefan Bănică a primit în cadrul galei Premiul de excelență.

De la evenimentul organizat aseară nu a putut lipsi Ștefan Bănică. Artistul a obținut o distincție importantă, acesta câștigând Premiul de excelență. Tot în cadrul evenimentului, cântărețul a cântat în premieră noul său single, intitulat “Ea mi-a pus cătușele”, piesă ce se va regăsi și pe albumul “Picat din Lună”, ce va fi lansat în această lună.

Cine l-a însoțit pe Ștefan Bănică la eveniment?

Chiar dacă toată lumea se aștepta ca Ștefan Bănică să vină la Gala Media Music Awards însoțit de Lavinia Pârva, artistul și-a făcut apariția alături de fiul său. Cei doi au ales ținute elegante, mizând pe aceeași combinație de culori, alb și negru. Cei prezenți au putut observa asemănarea fizică dintre cei doi, mai ales că momentele în care pot fi surprinși împreună sunt destul de rare, Ștefan Bănică evitând să își expună public copiii.

Foto: libertatea

Citește și:

Andra și Jo, cele mai apreciate cântărețe de la Media Music Awards 2017

Cele mai nonconformiste ținute ale vedetelor la Media Music Awards 2017

Ce ținute au purtat vedetele la gala Media Music Awards 2017

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete