Hugh Hefner, fondatorul revistei Playboy, a murit

Chiar dacă a avut un start ușor timid, revista Playboy s-a transformat într-un adevărat fenomen și asta datorită lui Hugh Hefner. Fondatorul publicației a murit miercuri, la vârsta de 91 de ani, anunțul fiind făcut pe pagina de Twitter a revistei.

Hugh M. Hefner este cel care a pus bazele revistei Playboy, în anul 1953. Investind doar 600 de dolari, bărbatul a reușit să transforme publicația într-un adevărat imperiu. Primul număr al revistei a prezentat o fotografie nud cu Marilyn Monroe, un lucru total ieșit din tipare în acea perioadă.

Hugh Hefner s-a născut pe 9 aprilie 1926, la Chicago, el fiind cel care a luptat de-a lungul timpului pentru desfințarea cenzurii  și promovarea libertății de exprimare. De-a lungul timpului s-a speculat că acesta ar fi avut relații intime cu mai bine de o mie de femei, lucru pe care Hugh Hefner l-a și confirmat, precizând că cu unele dintre doamne s-a și căsătorit.

Hugh Hefner, la un pas de moarte în 1985

Stilul de viață extravagant și luxul în care a trăit nu l-au ținut pe Hugh M. Hefner departe de probleme. În 1985, acesta a suferit un atac vascular cerebral puternic, în urma căruia a rămas parțial paralizat și incapabil să vorbească, însă ulterior, Hugh M. Hefner a uimit pe toată lumea, revenindu-și complet.

La vârsta de 91 de ani, Hugh M. Hefner a murit din cauze naturale, în locuința lui din Beverly Hills, California.  Acesta urmează să fie înmormântat într-o criptă amplasată lângă mormântul lui Marilyn Monroe, într-un cimitir din Los Angeles, aceasta decizie fiind luată de fondatorul Playboy încă din timpul vieții, potrivit stirileprotv.ro.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Hugh M. Hefner.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Cine este soția lui Pavel Bartoș? Mulți nu știu că a fost prezentatoare TV și acțrită

Loredana Groza, la un pas să fie de dată afară din juriul „Vocea României'! Ce plănuiesc organizatorii

Moment emoționant pentru Ștefan Bănică junior: „Mă gândeam la fiu-miu'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete