Tu îl poţi salva pe Căpitanul Nicolae!

turnir

Medievalul ' Nicolae Copoceanu, sau Căpitanul Nicolae, cum i se spune de către prieteni, luptă pentru viaţa lui. În acest sens, a fost organizat „Turnirul Generozităţii –  un eveniment caritabil prin care va fi sprijinit un luptator!

În iulie anul acesta, venind dinspre Cetatea Rasnov, la sfârşitul taberei medievale pentru Scoala Shakespeare, a fost rănit grav într-un accident. În urma şocului celulele din organismul lui au devenit maligne şi cancerul s-a răspândit rapid.

Pentru ca Nicolae să trăiască are nevoie de un tratament în Germania, care ajunge la 13 000 euro.

Nicolae a fost  sufletul tuturor proiectelor pe care Medieval Art le-a avut de-a lungul timpului, un om care iubeşte istoria şi fără de care prietenii, copiii şi cei care îl cunosc nu concep viaţa. Familia şi prietenii îşi unesc eforturile pentru a strânge bani în vederea luptei pe care Căpitanul Nicolae trebuie să o dea pentru viata.

Spectacolul celtic-medieval-folk caritabil pentru Nicolae, cu trupe pentru prima oară împreună pe aceeaşi scenă, va avea loc duminica, 22 decembrie, începând cu orele 20, în clubul Puzzle din Capitală (Piaţa Victoriei).

Pentru prima dată vor cânta împreună Shannon Ceili Band & Albert Mihăiţeanu (Nişte Băieţi) & Irish Way Dancers & Truverii & Ad Hoc & Pontice & Trupa Acum & Dance Scottish. Pentru rezervări vă rugăm să apelaţi numărul de tel:0772 160 031. 

Accesul la eveniment se va face pe bază de o donaţie de 30 de lei. Suma este modică, dar vremurile fiind grele, organizatorii s-au gândit la puterile financiare ale fiecăruia. Orice donaţie, oricât de mică este binevenită!

În plus, se va organiza atât o licitaţie cât şi o tombolă de Crăciun cu obiecte şi servicii surpriză dăruite de cei ce sprijină evenimentul.

Donaţii pot fi făcute şi la ASOCIATIA CIRCENSIUM HISTORIAE CUI 30175250 IBAN: RO20BTRL04101205A46551XX

BANCA TRANSILVANIA, sucursala IC BRATIANU, BUCUREŞTI, ROMÂNIA

Sau prin intermediul link-ului: https://www.giveforward.com/fundraiser/t2f3/    

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri