Trucul rapid ca să nu ți se mai aburească oglinda de la baie

Dacă nu ai un sistem de venitlație bun în baie, cu siguranță se aburește oglinda de câte ori faci duș. Ca să nu se mai întâmple acest lucru, poți folosi un truc rapid și foarte ușor. Ai nevoie de un singur produs care, cel mai probabil, deja se află în baie!

oglinda-curata

 foto femeie curăță oglinda via Shutterstock

Ai observat că atunci când ștergi oglinda aburită rămân urme? Fie de la hârtie igienică sau de la laveta cu care o ștergi, dacă nu o cureți pe toată, atunci sigur rămân urme. Dar dacă folosești unul din trucurile acestea nu vei mai avea probleme!

Spumă de ras pentru o oglindă strălucitoare

Într-un moment când baia este aerisită (așadar nu imediat după duș), ia o mână de spumă de ras și întinde-o bine pe toată oglinda, apoi lasă să se usuce.

Odată ce spuma de ras s-a uscat, curăță oglinda de baie cu un burete umed, apoi șterge-o cu șervete de bucătărie din hârtie (pentru că acesta nu lasă la fel de multe ca hârtia igienică). Pentru două-trei săptămâni, oglinda ta nu se va mai aburi atunci când faci duș.

Curăță oglinda cu oțet și cu un ziar

O altă soluție eficientă ca să nu se mai aburească oglinda de baie este să faci o soluție din apă și oțet alb, în părți egale. Înmoaie o lavetă în această soluție și curăță oglinda. Ce-i drept, miroase destul de puternic oțetul, dar într-o oră mirosul se duce de tot. Ca să nu mai rămână urme pe oglindă – sau pe orice sticlă, în general – poți curăța cu ajutorul foilor de ziar.

Folosește lichid de vase ca să cureți oglinda

Un alt truc pe care îl mai poți folosi ca oglinda de baie să nu se mai aburească este să torni 2-3 picături de lichid de vase în palmă, peste care adaugi un pic de apă.

Întinde lichidul de vase diluat cu mâna pe toată oglinda, apoi șterge-o cu foi de ziar. Soluția aceasta este bună și pentru geamuri, pentru că le curăță și le degresează la fel de bine ca un produs special destinat ferestrelor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Diverse