Cum o alintă prințul Harry pe Kate Middleton? Încă o dovadă că relația lor este una specială

Prințul Harry are o relație specială cu Kate Middleton, cumnata sa. De fiecare dată când participă împreună la diferite evenimente, cei doi sunt surprinși zâmbind, semn că discuțiile lor sunt extrem de relaxate. Pentru că relația lor nu este deloc una formală, prințul Harry își permite să i se adreseze cumnatei sale folosind un nume de alint.

Prințul Harry și Kate Middleton se înțeleg perfect, iar acest lucru nu s-a schimbat nici după căsătoria ducelui de Sussex cu Meghan Markle. Pe lângă relația de rudenie, pe cei doi îi leagă o frumoasă prietenie, motiv pentru care prințul Harry a ales să folosească un nume de alint special pentru a i se adresa ducesei de Cambridge.

Cum o alintă prințul Harry pe Kate Middleton?

Chiar dacă vorbim despre un alint, prințul Harry a ales unul ușor formal, având grijă să nu depășească limita atunci când vine vorba despre soția fratelui său. În timp ce toți ceilalți o strigă Kate, prințul Harry i-a pus o poreclă cumnatei sale și de fiecare dată când i se adresează folosește numele de alint “Cath”, prescurtare a numelui real al ducesei de Cambridge, Catherine, scrie thesun.co.uk.

Chiar dacă este tot timpul atentă la regulile ce țin de protocolul regal și încearcă să nu le încalce, Kate Middleton nu este pretențioasă și nu le cere celor din jur să o strige într-un anumit fel, într-un interviu mai vechi mărturisind că răspunde cu drag la orice poreclă și că nu are una preferată.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu prințul Harry și Kate Middleton.

Foto: shutterstock.com, northfoto.com

Citește și:

Personalități născute în Zodia Leului pe 17 august. Află cine s-a născut pe aceeași dată cu tine!

Secretul Laviniei Pîrva pentru picioare tonifiate. Cum reușește vedeta să se mențină în formă

Cum arată Andreea Esca în costum de baie? Rar o poți vedea așa!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete