Secretul Laviniei Pîrva pentru picioare tonifiate. Cum reușește vedeta să se mențină în formă

Statutul de vedetă vine nu doar cu avantaje, ci și cu o mulțime de sacrificii. Frumoasa soție a lui Ștefan Bănică Jr nu face excepție. Lavinia Pîrva se numără printre vedetele sexy și voluptuoase. Pentru a se încadra în standardele de frumusețe, are o alimentație supravegheată și merge regulat la sală unde lucrează sub atenta supraveghere a unui antrenor personal.

Artista a postat pe Instagram câteva filmulețe în care ne arată scurte exerciții, de intensitate medie, foarte eficiente pentru picioare, în special pentru regiunea coapselor și feselor.

Citește și Lavinia Pârva nu a crezut niciodată că se va mărita cu Ștefan Bănică. Artista a vorbit despre primul lor copil

Cu siguranță se lasă cu febră musculară, dar tot atât de sigur este faptul că rezultatele apar destul de rapid, chiar după câteva zile. Și nu este nevoie să te deplasezi la sală. Poți executa aceste exerciții în confortul propriului cămin. Condiția este să fii consecventă și să nu lași o zi să treacă fără să faci măcar 15-20 de minute de exerciții.

Secretul Laviniei Pîrva pentru picioare tonifiate și forme armonioase

#energy #fitnessgirl #antrenorpersonal @nedelcucorinaelena

A post shared by LAVINIA (@laviniapirvaofficial) on

#antrenament @nedelcucorinaelena

A post shared by LAVINIA (@laviniapirvaofficial) on

Cum reușește Lavinia Pîrva să scape rapid de 3-4 kg

Într-o emisiune la Antena Stars, artista menționa că, atunci când kilogramele încep să se acumuleze, ia măsuri urgent. Cel mai simplu mod în care reușește să scape rapid de 3-4 kg este acela de a nu mai mânca absolut nimic după ora 18.00. Pe lângă acest aspect, timp de două săptămâni vedeta renunță la alimentele nesănătoase. În plus, favorizează consumul de smoothie-uri și bea apă alcalină.

Citește și Imagine de colecție cu Ștefan Bănică Junior din copilărie! Artistul este de nerecunoscut

Surse foto: paginile de facebook si instagram ale vedetei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete