Trucul de frumusețe care o ajută pe Regina Elisabeta a II-a să prevină îmbătrânirea tenului. Orice femeie poate face acest lucru

Regina Elisabeta a II-a are aproape 92 de ani și chiar dacă semnele trecerii timpului sunt vizibile pe fața ei, pielea acesteia este în continuare luminoasă și asta datorită unui truc de frumusețe la care apelează încă din tinerețe.

Ridurile fine și-au făcut apariția odată cu trecerea timpului, dar cu toate acestea, Regina Elisabeta a II-a arată impecabil la aproape 92 de ani. Secretul ei a fost dezvăluit de către Stuart Miles, un expert care a studiat cu atenție mecanismul îmbătrânirii, potrivit hellomagazine.com.

Trucul de frumusețe care o ajută pe Regina Elisabeta a II-a să prevină îmbătrânirea tenului

Dacă atunci când ne gândim la trucurile de frumusețe ale Reginei Elisabeta a II-a ne imaginăm o mulțime de tratamente și proceduri scumpe, ei bine, secretul acesteia este altul. La fiecare ținută pe care o poartă, Regina Elisabeta a II-a asortează o pălărie, iar acest lucru nu este deloc întâmplător. Pe lângă eleganța pe care o dă ținutei, pălăria îi protejează Reginei Elisabeta a II-a pielea de razele soarelui și de efectele nocive pe care acestea le pot avea.

“Secretul care o ajută pe Regină să arate bine ține de disciplina acesteia. Nu este o persoană obsedată de fiecare detaliu apărut pe fața ei, dar totuși viața ei se leagă de o anumită rutină și moderație, ceea ce o ajută să facă față unui ritm de muncă agitat și presiunii care se leagă de rolul său. Asta înseamnă că nu mănâncă, bea sau trăiește făcând excese, în ciuda împrejurărilor, iar acest lucru o ajută să arate și să acționeze ca o persoană mult mai tânără. Ea are mare grijă de părul ei și acesta arată mereu impecabil. Ea nu și-a schimbat stilul de foarte mulți ani. Regina are o piele incredibilă și asta datorită faptului că întreaga viață s-a ferit de razele soarelui. De câte ori a fost plecată în străinătate sau în diferite călătorii, aceasta a purtat o pălărie sau o umbrelă care să îi protejeze pielea de efectele soarelui. Nu pleacă în locuri însorite în vacanțe, preferând să îți petreacă verile în Scoția. Acest lucru a ajutat-o să își păstreze pielea tânără de-a lungul anilor”, este de părere Stuart Miles.

Un stil de viață echilibrat și atenția la detalii sunt trucurile care au ajutat-o pe Regina Elisabeta a II-a să îți păstreze tenul proaspăt și să prevină îmbătrânirea prematură a acestuia.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Regina Elisabeta a II-a.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Cum arată fiica lui Catherine Zeta-Jones? Fotografiile care arată cât de bine seamănă cele două

Rachel McAdams, mamă pentru prima oară. Actrița a născut un băiețel perfect sănătos

Prinţul Harry şi Meghan Markle, anunț important înainte de nuntă. Ce le-au cerut aceștia invitaților?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete