Rachel McAdams, mamă pentru prima oară. Actrița a născut un băiețel perfect sănătos

La 39 de ani, Rachel McAdams a devenit mamă pentru prima oară. Potrivit presei internaționale, actrița este mama unui băiețel perfect sănătos.

Rachel McAdams, mamă pentru prima oară

Rachel McAdams și-a ținut sarcina departe de ochii curioșilor, iar primele informații referitoare la acest subiect au apărut în luna februarie. În plus, acesta nu a mai participat la evenimentele mondene încă din luna septembrie a anului trecut, lucru care a întărit și mai tare ipoteza că frumoasa actriță urmează să devină mamă.

Rachel McAdams și iubitul acesteia, Jamie Linden, au devenit părinții și chiar dacă informația a apărut în presă, cei doi nu au făcut încă declarații despre acest subiect și nici nu au oferit detalii despre numele pe care l-au ales pentru cel mic, potrivit dailymail.co.uk. 

Într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp, actrița mărturisea că își dorește copii și că speră se se descurce bine în rolul de mamă și să aibă calitățile pe care și mama ei le-a avut.

“Să am câțiva copii ar fi minunat. Aștept cu nerăbdare să fac asta într-o zi. Mama mea este o mare sursă de inspirație pentru mine. Ea este asistentă medicală și este foarte atentă și blândă. Ea mă lasă să fiu cine sunt. Sper să am aceleași calități și să fiu la fel de bună ca ea.”, a spus Rachel McAdams.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Rachel McAdams.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Elena Băsescu și-a dus copiii în cârcă la slujba de Înviere! Imagini cu fiica fostului președinte însărcinată în 8 luni

Dan Negru, mărturie surprinzătoare despre o experiență inedită: „A fost cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care am primit-o vreodată'

Prinţul Harry şi Meghan Markle, anunț important înainte de nuntă. Ce le-au cerut aceștia invitaților?

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete