Prinţul Harry şi Meghan Markle, anunț important înainte de nuntă. Ce le-au cerut aceștia invitaților?

Prinţul Harry şi Meghan Markle anunț important înainte de nuntă

Prințul Harry și Meghan Markle urmează să se căsătorească pe 19 mai și pentru că până la eveniment mai este foarte puțin, cei doi au avut de transmis un mesaj important pentru toți invitații și cei care își doresc să le ofere cadouri cu ocazia căsătoriei. 

Prinţul Harry şi Meghan Markle, anunț important înainte de nuntă

Nunta prințului Harry cu Meghan Markle se apropie și pentru că cei doi se așteaptă să primească o mulțime de cadouri înainte, dar și după ceremonie, au ținut să facă o precizare foarte importantă. Mai exact, prințul Harry și Meghan Markle își doresc ca banii ce ar putea fi cheltuiți pe cadouri să fie donați pentru a susține mai multe organizații caritabile.

Astfel, într-un comunicat publicat luni este menționată dorința celor doi ca sumele de bani să fie îndreptate către șapte organizații de caritate.

“Prințul Harry și doamna Meghan Markle sunt incredibil de recunoscători pentru bunăvoința prezentată lor de la anunțarea logodnei și doresc să beneficieze cât mai mulți oameni de această generozitate de spirit. Cuplul a cerut, prin urmare, ca oricine ar dori să marcheze această ocazie să ia în considerare o donație, în loc să trimită un cadou de nuntă.

Printul Harry și dna Markle au selectat personal șapte organizații pe care ar dori să le sprijine, reflectând valorile lor comune.

Prințul Harry și doamna Markle nu au nicio relație formală cu organizațiile de caritate alese. Cuplul a ales organizații de caritate care reprezintă o serie de probleme despre care sunt pasionați, inclusiv sportul pentru schimbare socială, abilitarea femeilor, conservarea, mediul, lipsa de adăpost, HIV și forțele armate. Multe dintre acestea sunt organizații de caritate mici, iar cuplul este încântat să fie capabil să amplifice și să  pună în lumină munca acestora”, a fost mesajul transmis prin intermediul comunicatului de presă, potrivit royal.uk.

Bianca Hriscu

Foto: facebook

Citește și:

În tinerețe, a jucat roluri marcante care i-au adus celebritatea! Cum arată la 66 de ani actrița care a jucat-o pe Fecioara Maria în filmul „Iisus din Nazaret'

Fostul principe Nicolae, noi detalii despre nunta cu Alina Binder. Când va avea loc evenimentul?

Alimentele pe care Meghan Markle nu are voie sa le consume. Ce dietă trebuie să țină înainte de nunta cu prințul Harry?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati