Cum arată fiica lui Catherine Zeta-Jones? Fotografiile care arată cât de bine seamănă cele două

Catherine Zeta-Jones este una dintre cele mai frumoase și sexy actrițe, iar fiica acesteia, Carys Zeta Douglas, chiar dacă este încă o adolescentă, îi calcă actriței pe urme și îi seamănă foarte bine.

Cum arată fiica lui Catherine Zeta-Jones?

Carys Zeta Douglas își însoțește mama la mai toate evenimentele la care este invitată și chiar dacă între cele două este o diferență de vârstă considerabilă, la prima vedere, actrița și fiica ei sunt privite ca două prietene și nu ca mamă și fiică. După ce și-au făcut apariția la o prezentare de modă, Catherine Zeta-Jones și fiica acesteia au reușit să atragă toate privirile, cei prezenți observând asemănarea dintre cele două.

Carys Zeta Douglas nu doar că are trăsături fizice comune cu ale mamei sale, ci reușește să împrumute și din eleganța și rafinamentul actriței. La doar 14 ani, Carys Zeta Douglas a învățat care sunt cele mai importante secrete de stil de care trebuie să țină cont pentru a arăta perfect atunci când apare în public.

Atât actrița, cât și fiica acesteia au ales să poarte ținute negre, cu diferite detalii care să le pună în valoare. În timp ce Catherine Zeta-Jones a ales o rochie îndrăzneață, din dantelă și care i-a lăsat la vedere lenjeria intimă și silueta de invidiat, fiica acesteia, Carys Zeta Douglas, a purtat o pereche de pantaloni simpli, de culoare neagră, la care a asortat un body cu aplicații florale.

Deschide galeria foto pentru a vedea cum arată fiica lui  Catherine Zeta-Jones.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Nicoleta Luciu arată ca o adolescentă, la 38 ani! Dieta care a ajutat-o să slăbească după ce a născut 4 copii: „Tentațiile culinare sunt mari'

Rachel McAdams, mamă pentru prima oară. Actrița a născut un băiețel perfect sănătos

Dan Negru, mărturie surprinzătoare despre o experiență inedită: „A fost cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care am primit-o vreodată'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete