Triumph: 125 de ani de celebrare a feminitatii

Vezi pozele

Triumph, o companie inovativa in arta creatiei de lenjerie si articole shapewear i-a provocat pe tinerii studenti de la Facultatile de Design Vestimentar din intreaga lume sa-si puna la incercare creativitatea in cadrul celei de-a patra editii consecutive a concursului Triumph Inspiration Award. Anul acesta, cu 37 de tari implicate, competitia a devenit mult mai mare, mai diversa si mai fierbinte decat in anii precedenti.

2011 marcheaza, in acelasi timp, un moment unic pentru Triumph – anul acesta compania implineste 125 de ani.

Triumph International Award 2001, Romania: 2011 marcheaza 15 ani de la infiintarea Triumph International Romania si este, in acelasi timp si primul an in care Romania participa la competitia globala. Concurentii, studenti din cadrul Universitatii Nationale de Arte Bucuresti, Facultatea de Arte Decorative si Design, specializarea Moda si-au prezentat creatiile in fata unui juriu format din: Conf. Univ. Dr. Doina Lucanu – coordonator proiect, Conf. Univ. Dr. Ioana Beldiman, Venera Arapu, designer si Roxana Tilinca, General Manager Triumph International Romania. Castigatorul competitiei nationale se va alatura celorlalti 37 de finalisti in cadrul marii finale de la Berlin – un show spectaculos ce va avea loc in seara deschiderii Berlin Fashion Week din luna iulie.

Castigatoarea Triumph International Award 2011, Romania este Diana Bobina – creatie AVA 1236, locurile II si III fiind ocupate de Monica Nedelcu – creatie She Chronicles, respectiv Katy Guzun – creatie Venus or the story of the knitted skin.

Inaintea competitiei finale participantii pot fi votati online pe www.triumph-inspiration-award.com. Concurentul care va aduna cele mai multe voturi online va obtine un punct in plus fata de restul competitorilor.

Marea finala: Creatiile finalistilor vor fi analizate de un juriu format din persoane care au creat istorie in domeniul modei, fie ca vorbim despre designeri, modele sau fotografi renumiti. Intre personalitatile care au facut parte din juriul competitiei de anul trecut se numara supermodelul Helena Christensen, fotograful, publisherul si regizorul de film Rankin, designerul Matthew Williamson sau actrita si cantareata Karen Mok.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Tendinte