Traseul Sanatatii Tale

Evenimentul va avea loc vineri si sambata, 11 si 12 iunie, la Baneasa Shopping City, intrarea Food & Fun City, incepand cu orele 11:00.

Timp de doua zile, specialisti, medici si producatori te indruma pe Traseul Sanatatii Tale pentru a afla cu ajutorul testelor care este speranta ta de viata si varsta biologica, tensiunea arteriala, glicemia, precum si ce trebuie sa contina micul tau dejun, cum sa gatesti sanatos, care este cel eficient mod de detoxifiere, care sunt gustarile sanatoase, ce tip de miscare trebuie sa faci zilnic, care este cea mai eficienta terapie alternativa, unde si cum iti petreci vacanta si ce controale medicale trebuie efectuate periodic.

Prima editie Traseul Sanatatii Tale a fost de un real folos tuturor celor implicati, parteneri si vizitatori care au dorit sa se informeze asupra unui stil de viata sanatos si tot ceea ce trebuie sa implice el.

Cei care vor trece pragul Traseului Sanatatii Tale vor avea ocazia sa se intalneasca cu specialisti precum Prof. Dr. Mencinicopschi, Prof. Dr.Ovidiu Bojor, care vor da sfaturi si vor fi alaturi de Florentina Opris in deschiderea evenimentului ce va avea loc vineri, orele 11:00, in Baneasa Shopping City, intrarea Food & Fun City.

Acest proiect are scopul de constientizare si promovare a unui stil de viata sanatos pe plan national. “E timpul sa ne schimbam atitudinea fata de viata noastra si sa aplicam cele 8 directii care ne ajuta sa ne imbunatatim starea de sanatate.” a declarat Florentina Opris, presedinta Asociatiei Pentru O Viata Sanatoasa.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Stiri