Tragedie în familia unor români din Italia. Fetița lor de cinci ani a murit după ce a mâncat masa de prânz

Doi tineri români care locuiesc în Italia trăiesc drama vieții lor. Micuța lor de doar cinci ani a decedat la puțin timp după ce a servit masa de prânz.

Fetița pe nume Ariana era împreună cu mama ei acasă și imediat după ce și-a mâncat prânzul a acuzat stări de rău. Medicii sosiți la fața locului au încercat tot ce a fost posibil, însă nu au reușit să o salveze.

Povestea tragică a familiei de români din zona Lazio, Italia a început miercuri, 21 iulie. Copila a fost hrănită de mama sa, iar la scurt timp fetiței i s-a făcut rău. A fost chemată de urgență ambulanța printr-un apel la 118, iar medicii au ajuns imediat. De asemenea, un elicopter a fost solicitat în cazul în care era nevoie de un transport urgent la un spital din altă zonă.

Echipajul de medici au efectuat constant manevre de resuscitare, însă la ora 13:30, din păcate, aceștia au declarat decesul micuței Ariana.

Imediat după această tragedie, specialiștii au căutat cauza decesului. Pe corpul fetiței nu s-au găsit semne de violență și nici de regurgitare sau sufocare. Acesta ar fi suferit un stop cardio-respirator. În urma autopsiei, se va stabili clar motivul pentru care Ariana și-a pierdut viața sub privirea neputincioasă a mamei sale.

Românii dintr-o comunitate din Italia au aflat repede vestea dramatică a acelor tineri și au început să strângă fonduri pentru a ajuta familia cu cheltuielile de înmormântare a singurului lor copil.

„Dragi concetățeni, pentru a veni în ajutorul familiei Amancei, care trece printr-o tragedie pricinuită de decesul, la nici 5 anișori, a fetiței lor, Ariana, staff-ul nostru a decis să organizeze o colectă publică în incinta supermarketului Dacica. Persoanele care sunt dispuse să participe cu o donație cât de mică o pot face la urna amplasată la ieșire. Mulțumim pentru participare!', este mesajul scris pe ușa unui magazin din zona în care locuiesc cei doi părinți îndurerați.

Foto: 123RF

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri