Totul despre 5GANG, trupa fenomen care a doborât recordurile muzicale românești

5GANG este cu siguranță un fenomen, care reușește să surprindă de la proiect la proiect. În mai puțin de 24 de ore de la lansare, cea mai recentă piesă semnată de 5GANG, „SOS', a acumulat 1 milion de vizualizări în timp real.

Mai mult decât atât, piesa se laudă și cu o premieră: este #1 în Trending YouTube, în vreme ce teaser-ul ei este #2 în top trending.

Cum se explică această performanță?


„Toate piesele noastre au ajuns #1 în Trending. A fost tare să avem teaserul în competiție cu piesa pentru locul 1, cred că acest lucru a demonstrat încă o dată apetitul comunității YouTube România pentru genul acesta de divertisment. Deoarece scoatem piese mai rar decât majoritatea artistilor, lumea este automat mai curioasă de o lansare nouă', e de părere Selly, unul dintre membrii trupei.

„La suprafață părem niște copii care se filmează, dar meseria asta presupune mult mai mult de atât'

Cu aproape 1,8 milioane de subscriberi pe propriul canal de YouTube, Selly este cel mai urmărit vlogger de la noi, însă recunoaște că succesul implică o mare responsabilitate.

„E un sentiment plăcut, dar este și enorm de multă muncă. Cu cât crește publicul, cu atât crește responsabilitatea de a face divertisment de calitate, de a fi punctual în postări, de a avea grijă cum influențezi și așa mai departe. Cred că munca unui vlogger este adesea subestimată. La suprafață părem niște copii care se filmează, dar meseria asta presupune mult mai mult de atât, de la scenarii, la montaj.'

Nimeni nu stăpânește acest domeniu aflat în continuă schimbare

„Nimeni nu poate prezice trenduri. Noi doar le urmărim atent și încercăm să ne dăm seama ce trenduri urmează să explodeze sau să dispara. Online-ul e un mediu liber, care se dezvoltă constant, deci nu poate fi „stăpânit' de nimeni. În schimb, succesul în online îl atingi prin trial&error. Nimeni nu deține adevărul absolut despre cum să „rupi' pe net, dar experiența acumulată de-a lungul a șase ani de vlogging mă ajută să îmi dau seama ce o să prindă la public și ce nu. Cu „SOS', de exemplu, e o combinație de factori; atât publicul de pe YouTube, cât și succesul canalului meu au propulsat piesa, dar ea nu ar fi atins aceste rezultate dacă nu era ea însuși un produs de calitate', mai spune Selly.

Trupa 5GANG a reușit o performanță similară și cu piesa „MOD AVION', care a adunat 1 milion de vizualizări și a ajuns în trending pe poziția 1 în mai puțin de 24 de ore. La o lună de la lansare, piesa a ajuns la aproape 6,2 milioane de vizualizări. „SOS'este o piesă mult așteptată a tinerilor de la 5GANG, cu versuri puternice și inspirate, dar și cu o energie aparte.

 

Foto:PR; facebook.com/5GANG

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Diverse