Tot ce trebuie să știi despre Strada copiilor, parte a Festivalului Strada de C’Arte . Când și unde are loc evenimentul?

Strada copiilor, un eveniment care este parte a Festivalului Strada de CArte, se adresează copiilor și adolescenților cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani. Iată când și unde are loc evenimentul, dar și ce surprize au pregătit organizatorii pentru cei mici. 

Tot ce trebuie să știi despre Strada copiilor

Strada Copiilor este un eveniment care a ajuns la cea de-a opta ediție și care este dedicat în totalitate copiilor. Strada Copiilor debutează în acest an cu  expoziții de artă și carte, ateliere de fotografie, reciclare creativă, marionete pentru teatru, educație financiară pentru cei mici, concerte susținute de Cantus Mundi, spectacole ale ansamblurilor folclorice „Izvorașul vesel' și „Crăișorii', photobooth, lansări de carte și concursul „Mate și Arte'. În anul 2019, temele principale sunt Știință și Arte. Astfel, toți participanții se vor bucura de jocuri, concursuri tematice, demonstrații tehnice și un spațiu educativ de joacă și relaxare oferit de BCR.

În acest an, Strada Copiilor aduce o serie de noutăți printre care: Biblioteca Străzii, un nou concept BCU „Carol I' destinat iubitorilor de lectură mici și mari, prima ediție a târgului stradal de carte și design pentru copii Kids Design Days, organizat de Asociația Culturală Neo Art, dezbaterea „Educație la firul ierbii' concurs și atelier creativ de artă și reciclare. Mai mult decât atât, artistul Sergiu Chihaia va realiza o instalație de artă.

STRADA Copiilor

Pentru prima oară în acest an Strada de CArte va avea două secțiuni, în perioada 19-22 septembrie Strada Copiilor cu activitățile dedicate celor mici și în intervalul 9 – 13 octombrie Strada de CArte cu târgul de carte, rampa de poezie și jazz, concerte, tururi ghidate, proiecții de film și alte activități.

Când și unde are loc evenimentul?

Strada copiilor, un eveniment parte a Festivalului Strada de CArte, va avea loc în perioada 19 – 22 septembrie și va fi organizat în centrul Bucureștiului, pe Calea Victoriei, nr.88.

Foto: pr

Citește și:

Piesa de teatru „Eu te cred, da… tu mă minți!', cu Monica Davidescu și Aurelian Temișan în rolurile principale, își reia reprezentațiile începând cu 23 septembrie

Potrivit unui studiu, bărbații devin adulți la 54 de ani

La un pahar de vin cu Karma

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Educatie