Tortul servit la nunta fostului principe Nicolae cu Alina Binder a fost spectaculos. Fiecare element a avut o semnificație specială

Nunta fostului principe Nicolae cu Alina Binder a avut loc duminica trecută, cei doi alegând ca întregul eveniment să se desfășoare la Sinaia, un loc special pentru ei. Cei doi miri și-au dorit ca ceremonia să fie una de vis, motiv pentru care au gândit fiecare detaliu în parte, astfel încât să își mulțumească invitații.

Tortul servit la nunta fostului principe Nicolae cu Alina Binder a fost spectaculos, iar fiecare element a avut o semnificație aparte. Cei care au gândit designul tortului s-au asigurat că acesta spune povestea cuplului. În decorarea tortului, cofetarii au folosit nuanțe de crem și auriu, flori de zahăr, dar și un element care a putut fi regăsit și pe rochia de mireasă a Alinei Binder.

Tortul servit la nunta fostului principe Nicolae cu Alina Binder a fost spectaculos

Invitații prezenți la nunta fostului principe Nicolae cu Alina Binder au avut parte de o surpriză pe cinste în momentul servirii tortului. Îndrăgita prăjitură a avut un design spectaculos și care a încercat să cuprindă elementele cu adevărat importante pentru miri.

“Fiecare element în parte al acestui tort de nuntă spune o poveste despre cuplu. Tortul a fost învelit într-o glazură de zahăr cu aspect de broderie, aceasta fiind inspirată din portul tradițional purtat de bunica miresei. Tortul a fost pictat manual cu vopsea comestibilă, principala sursă de inspirație fiind picturile Reginei Maria a României. Monograma frumosului cuplu se regăsește și ea în designul tortului. Tortul a fost decorat cu flori de zahăr și fructe de pădure.”, au explicat pe facebook cei care au realizat tortul servit la nunta fostului principe Nicolae cu Alina Binder.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu tortul servit la nunta fostului principe Nicolae cu Alina Binder.

Foto: facebook, nicolaealromaniei.ro

Citește și:

Meghan Markle are o nouă preferință vestimentară. De ce se îmbracă tot timpul în negru?

Bucurie mare în familiei Deliei! Sora cântăreței este însărcinată pentru a doua oară

Unde au mers fostul principe Nicolae și soția acestuia, Alina, după nunta de la Sinaia: Am vrut să aducem un omagiu'

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete