Unde au mers fostul principe Nicolae și soția acestuia, Alina, după nunta de la Sinaia: “Am vrut să aducem un omagiu”

unde au mers fostul principe Nicolae și soția acestuia, Alina, după nunta de la Sinaia

Weekendul trecut au devenit soț și soție, iar dacă mulți s-ar fi așteptat ca după nunta de la Sinaia să plece direct în luna de miere, fostul principe Nicolae și soția acestuia, Alina, s-au grăbit să ajungă într-un loc care are o semnificație aparte pentru ei.

Fostul principe Nicolae și Alina Binder și-au unit destinele pe 30 septembrie, iar la ceremonie au participat invitați de seamă, atât din țară, cât și din străinătate. Evenimentul a fost unul special și emoționant pentru cei doi, iar după ce oaspeții au început să plece, cuplul a ales să facă o vizită în țară, în locul pe care îl consideră foarte aproape de sufletul lor.

Unde au mers fostul principe Nicolae și soția acestuia, Alina, după nunta de la Sinaia?

Imediat după nunta de la Sinaia, fostul principe Nicolae și soția acestuia, Alina, au mers la Curtea de Argeș, acolo unde sunt înmormântați înaintașii acestuia, inclusiv Regele Mihai și Regina Ana.

Nicolae Medforth-Mills și Alina au vrut să le aducă un omagiu, motiv pentru care au ales să aprindă lumânările de la nuntă în acest loc special, iar Alina a lăsat buchetul de mireasă pe mormântul Reginei Ana.

“Am vrut să aducem un omagiu strămoșilor și am ales acest loc. Am venit cât am putut de repede. Am simțit prezența lor și i-am avut alături. Înseamnă foarte mult pentru noi Curtea de Argeș.”, a spus Alina, soția fostului principe Nicolae, într-un interviu pentru antenastars.ro.

Familia fostului principe Nicolae a lipsit de la nuntă, iar singura care a fost prezentă a fost sora acestuia. Nicolae Medforth-Mills a declarat că absența familiei regale l-a întristat, dar că speră ca relația cu aceștia să se îmbunătățească în viitor.

“Mă bucur foarte mult că sora mea a venit și a fost alături de noi într-un moment foarte special. A fost foarte trist că familia mea nu a venit, mama mea nu a venit, dar am o familie nouă acum și avem speranța că vom avea o legătură cu familia mea în viitor. O am pe Alina și sunt foarte norocos că acum sunt alături de familia Alinei.”, a spus fostul principe Nicolae.

În ceea ce privește luna de miere, fostul principe Nicolae și Alina plănuiesc să petreacă mai multe zile în România, urmând ca anul viitor să plece într-o călătorie mai lungă.

“Vom sta în România pentru mai multe zile și anul viitor o să avem o călătorie mai lungă. Începem luna de miere în România.”, a spus fostul principe Nicolae.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu fostul principe Nicolae și Alina, soția acestuia.

Foto: facebook

Citește și:

Antonia dezvăluie complexul pe care îl are încă din copilărie: Am învățat să mă iubesc aşa cum sunt'

Care este cea mai periculoasă celebritate din mediul online? Uite ce se poate întâmpla atunci când îi cauți numele pe internet

Vești proaste pentru Simona Halep din partea medicilor: Am făcut azi un RMN la spate și am aflat că am…'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro