Top 3 distracții pentru vacanța copiilor

copii care deseneaza

copii care deseneaza

Dacă rămâneți pe-acasă în vacanța intersemestrială a copiilor, iată câteva variante cu care să le ocupi timpul și la care puteți petrece timp împreună. Un film la mall, un atelier de creație la muzeu, un musical la Opera Comică – alege ce îi place sau încercați-le pe toate.

1. Lego Batman – cel mai așteptat film al vacanței

În comedia animată “The LEGO Batman Movie”, copiii vor afla despre noile aventuri ale super-eroului mascat care locuiește în subsolul lui Bruce Wayne. Acesta trebuie să facă față nu doar criminalilor care împânzesc Gotham City, ci și responsabilităților pe care le are față de băiețelul pe care l-a adoptat.

2. O ieșire în natură… la muzeu

Muzeul Național de Istorie Naturală “Grigore Antipa” și Belladona Art vă invită miercuri, 8 februarie 2017, să-i aduceți pe cei mici la o întâlnire cu personajele poveștilor de altădată, în cadrul atelierelor Art Antipa. Atelierele sunt un mod distractiv de a petrece timpul liber, o modalitate de a dezvolta creativitatea, ingeniozitatea, simțul estetic și spiritul de observatie al copiilor.

Pentru săptămâna viitoare, poți opta pentru modulul special 'Vacanța creativă, din care poți alege: Atelier 1 (8 februarie 2017) – Masca fantastică – colaj cu modele și culori din lumea vie

Atelier 2 (9 februarie 2017) – Semne de carte – cu tigri, ursuleți și broscuțe

Atelier 3 (10 februarie 2017) – Figurina modelată – dinozauri.

3. Musical la Opera Comică pentru Copii

spectacole opera comica pt copii

Opera Comică pentru Copii anunță trei spectacole în premieră în luna februarie: musicalul Micuța Dorothy' (11 și 12 februarie), la Sala Mare, musicalul Punguța cu Doi Bani' (4 și 5 februarie) și baletul Eliza, Micuța Florăreasă' (17 și 18 februarie), ambele la Sala UnderGrant.

Musicalul Punguța cu Doi Bani' marchează inaugurarea celei de-a treia săli a Operei Comice pentru Copii, Sala UnderGrant, cu o capacitate de 130 de locuri. Spectacolul face parte din programul Trilogia Creangă 180', alături de Ivan Turbincă' și Harap Alb', pe care Opera Comică pentru Copii îl realizează în această primăvară, pentru a celebra 180 de ani de la nașterea marelui povestitor.

Selecție făcută de Daniela Palade Teodorescu

Sursa foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Timp Liber