Tips & Tricks de Design Interior cu Biocarpet si revista „Avantaje”

Biocarpet  Odour Control
Csilla Negoita
, designer de interior, ne-a oferit cateva dintre secretele artei si profesiei sale. Am aflat cum poate covorul sa completeze compozitia cromatica a camerei, fie punand un accent de culoare, fie echilibrand prin textura ansamblul compus de pereti, podea si mobilier.

Uneori, covorul poate sa sublinieze tematica pe care am ales-o pentru camera (rustic, oriental, exotic etc.). Alteori poate, el insusi, sa dea tema, in cazul in care restul elementelor sunt neutre tematic sau cromatic.

Desigur, daca acordam covorului acest rol strategic, trebuie sa stim si cum sa-l intretinem. Curatarea periodica nu trebuie sa fie o corvoada, iar Biocarpet  Odour Control ne ajuta sa obtinem rezultate bune si de durata fara un efort deosebit. Despre aceasta ne-a vorbit Daniela Placintaru, marketing manager la Interstar Chim.

Biocarpet  Odour Control

Invitatele noastre au folosit ocazia pentru a cere sugestii de amenajare interioara, indrumari legate de curatarea si intretinerea diferitelor tipuri de covoare si chiar pentru a-si impartasi unele altora experienta si parerile in domeniu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri