Deschide sezonul parcurilor impreuna cu Pedigree

Deschide sezonul parcurilor impreuna cu Pedigree

Caine, parc, Pedigree
Locurile special amenajate pentru caini din cele trei parcuri din sectorul 2, Parcul Morarilor, Gradina Icoanei si Parcul Obor, fac parte dintr-un proiect curajos ce a demarat inca din anul 2008, propunandu-si sa educe si sa responsabilizeze proprietarii de animale de companie.

Actrita Nuami Dinescu, cunoscuta deja pentru dragostea pe care o are fata de animale, dar si pasiunea cu care se implica in salvea cateilor cu probleme de sanatate, va fi gazda evenimentului si va coordona cu ajutorul medicului veterinar concursurile cu premii ce vor fi organizate.

„Te rugam curata dupa cainele tau. El nu poate.”
Zonele dedicate cainilor din incinta parcurilor sunt semnalizate si ingradite, oferind stapanilor ocazia sa-si petreaca timpul liber alaturi de animalul de companie intr-un mod activ si antrenant, in deplina siguranta.

Caine, parc, Pedigree
In incinta acestor spatii de joaca si plimbare au fost amplasate o serie de facilitati menite sa ajute posesorii de animale: fantani cu apa potabila dotate cu dispozitive speciale pentru animale, mese de periaj si asteptare, obstacole de sarit pentru cainii jucausi, banci, cosuri de gunoi, pungi de plastic de unica folosinta pentru a putea curata cu usurinta dupa caine.

Pedigree si ADP sector 2 curata si intretin saptamanal aceste zone dedicate cainilor din cele 3 parcuri, iar de-a lungul acestei initiative au avut parte de sprijinul comunitatii, dorinta comuna fiind aceea de a oferi atat animalelor cat si oamenilor un mediu sigur si curat pentru petrecerea timpului liber.

Medicul veterinar Costin Bratu, consultant veterinar Pedigree, va raspunde intrebarilor celor prezenti in legatura cu cresterea si ingrijirea corespunzatoare a animalelor si va oferi consultatii gratuite si recomandari cu privire la hrana ce trebuie administrata in functie de talie si specificul rasei. De asemenea, cainilor le vor putea fi verificate tensiunea si pulsul, iar cei „mai slabi de inima” vor putea fi investigati cu un aparat performant de EKG.

„Miscarea ajuta cainele sa-si pastreze agilitatea si un bun tonus muscular. Asociata unei diete echilibrate, poate preveni riscul obezitatii canine. Parcurile pentru caini sunt importante spatii de socializare, atat pentru oameni cat si pentru caini, cu reale beneficii la nivelul starii de sanatate”, a mentionat medicul Costin Bratu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri